Pagarināt Cimdi Akvārija Zivju Tvertnes Rūpniecības Bieza nodilumizturīga Aizsardzības Cimdi Saimniecības Cimdi paredzēti Trauku, Apģērbu Mazgāšana

€10.95 €6.35

Pievienot grozam


SKU: #w133226

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Citi

Apraksts Aizsargātu jūsu skaistas rokas no netīra ūdens un citas neskaidras lietas.Ūdensdrošs, izturīgs un vītnes dizains padara to anti-skid.Ideāls, lai novērstu roku ādu, ar korozīvu šķidrumu iedarbību.Piemērots roku mazgā, virtuve, trauku mazgāšana, mājdzīvnieku aprūpe, veļas mazgāšana tīrīšana, paklāju mājsaimniecības, nomazgāt auto vai dārza darbi, utt.Tā ir lieliska dāvana jūsu ģimenei.

Iezīme

- Krāsa: Sarkana.

- Materiāls: Latekss.

- Izmērs: Aptuveni 56 x 10,5 cm.

- Lateksa virtuves cimdi ir izgatavoti no lateksa,pasargātu jūsu rokas no bojājumiem skarbos mazgāšanas līdzekļiem vai citiem tīrīšanas līdzekļiem.

- Universāls:Ideāli piemērots trauku mazgāšanai, glāzes, galda piederumi, katli un pannas.Cimdi ir arī ideāli piemērots tīrīšanai virtuvēs, logi, vannas un vispārējās mājsaimniecības tīrīšanas.

- Prece nav viegli sarūsējušas un oksidējas, nr ķīmiskās vielas ir izšķīdinātas normālā temperatūrā, kas ir tuvu rokās, smart, ergonomisks dizains, viegli darboties.

- Tie ir ne tikai ūdensdrošs, tie ir arī termiski izturīgs, aizsargā ādu no karstā ūdens temperatūra, kas ir parasti izmanto, kad tīrīšanas ēdienus.

- Mazgā bez fluffing, var atkārtoti mazgā, atkārtoti žāvēšana, neietekmē gludumu.

Iepakojuma saraksts

1 x pāra virtuves cimdi

Tagi: reef, akvāriju ornamenti star wars, sudraba peldkostīmi, groot akvāriju dekoratīvās apdares, koraļļu rifu sveces, akvāriju uv, filtra akvārija yuge, akvāriju sifons, audums zivis, akvārijs.

Recenzijas

Ddrvarov
2021-02-04
5/5
The gloves are fine though the size is small for my hand. It would amount to an M in Europe.