Macrame Sienas Karājas Varavīksnes Krāsains Roku darbs Austs Gobelēns, Kokvilna Sienas Mākslas Boho Bohēmijas Home Decoration Guļamistaba 40FP04

€11.62 €10.46

Pievienot grozam


SKU: #w133853

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Mājas Apdare: Mājas
  • Modelis Tips: svītrains
  • Macrame Sienas Karājas: karājas aizkaru bārkstis

Macrame Sienas Karājas Varavīksnes Krāsains Roku darbs Austs Gobelēns, Kokvilna Sienas Mākslas Boho Bohēmijas Home Decoration Guļamistaba 40FP04 Apraksts: 1. Materiāls-Gobelēns izgatavota no mīksta kokvilnas diegu, izturīgs.Unikālo dizainu, izmantojot dabas materiālus, kas cilvēkiem sniedz relaksējošu sajūtu. 2. Dizains: vienkāršs un elegants dizains, izstrādāt roku darbs, ideāls varavīksnes krāsu, pievieno pareizu apdare vienpusējas tumšās sienas, padarīt jebkuru telpu spilgti 3. Dāvana: tas gobelēns ir dāvana cilvēkiem, kam patīk Bohēmijā un sienas māksla.To var izmantot arī kā kāzu un rezidentiem dāvanu, vai kā kāzu dekorēšana.Specifikācijas: 1.Materiāls: kokvilnas diegu + koka nūja 2.Krāsa: krāsa 3.Izmērs: 60 * 90cm Iepakojumā saraksts: 1 * Gobelēns (ieskaitot stick) Piezīme: (1) Visas bildes ir profesionāli krāsas, bet sakarā ar dažādu apkārtējo gaismu un dažādas displeja uzstādījumus, var būt dažas atšķirības starp attēliem, kas jums redzēt un priekšmetus, kas sevi.Lūdzu, saprast. (2) datu mēra manuāli, un tur var būt neliela novirze, bet tas neietekmē to lietošanas.

Tagi: harijs austs gobelēns, boho varavīksnes gobelēns, botle apdare boho, boho rotaslietas, mat bohēmijas mājas dekoru, boho ilgi, japānas ainavu, boho, macram, boho dekori.