Jaunā Sieviete, Soma, Piederumu, Balta, Zaļa Akrila Sveķu Soma Daļas Luksusa Handcrafted Aproce Sieviešu Nomaiņa Soma Rokturi Circlet

€7.33 €4.03

Pievienot grozam


SKU: #w134382

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Akrila,Metāla
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Ķēde
  • krāsa: Leopards,Bēša,Melna,Brūna,Zaļa,Balta
  • Zīmola Nosaukums: DIRMMIS
  • Svars: 200

1 Komplekts=4 Gabali

* Maksājumu ir paredzēts saņemt 3 dienu laikā no izsoles tuvu.

*Darījuma ir mūsu vēlams maksājumu metodi,mēs arī pieņemt dažādus maksājumus, T/T,Western union,Money gram un citi, kā norādīts zemāk.

Bildes ir tikai paraugi atsauces.Sakarā ar ierobežojumiem, fotogrāfiju un neizbēgama atšķirības monitora iestatījumi, krāsu parādīts fotogrāfijā, iespējams, nav jāatbilst 100%, lai tiem, priekšmeti paši.

Visi izmēri tiek mērīti ar roku, tur var būt 2-3cm novirzes.

Lielumu mērīšana ar dažāda veida rokas varētu būt atšķirības, un tur var būt nelielas atšķirības starp paskatīties uz featured modeli un skatīties uz jums, jo atšķiras skaitļi.Lūdzu, lūdzu, skatiet izmērs un apraksts rūpīgi pirms pirkšanas.

Piegāde

* Lielākā daļa no mūsu piedāvājumi ir jāveicina, Ķīna post, parasti Zem 2KG .Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs vieta jūsu pasūtījumu, ja jums ir nepieciešams, preču steidzami.

* Objekti tiek arī pildīta ar burbuļo iepakojumu,arī mēs atbalstām piegāde pa pastu Ķīnas/HongKong Post/DHL/Fedex/EMS, lūdzu, ļauj 3-60days sasniegt .

* Visi mūsu piedāvājumi ir nodrošināti ar 100% apmierinātības garantija,ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ,preci ir iespējams atgriezt, mums tā sākotnējā condiion par kompensācijas vai apmaiņu.Pirms pastu mums atpakaļ preci,lūdzam, sazināties ar mums sīki atgriešana un apmaiņa instrukcijas.Mēs atdotu visu savu naudu, izņemot kuģniecības un pārkraušanas maksu pēc tam, kad mēs saņemt jūsu atgriešanās objektus.

Atsauksmes politika

* Mēs sniegs pozitīvas atsauksmes pēc tam, kad maksājums ir saņemts,Lai veicinātu veselīgu Ali kopienas,mēs ceram, ka jums būs darīt to pašu par mums.Mēs vēlamies, lai jūs saprastu, ka mēs novērtējam klientu apkalpošanas vareni.Ja jums ir kāda neapmierinātība,lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, pirms mūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs esam pārliecināti, ka vienmēr ir risinājums, un mēs, protams, negribam sliktas atsauksmes, būt tur, kur darījums beidzas.Paldies par jūsu saprot.

Tagi: akrila bambo somas, liela, ķermeņa kopšanas, soma ķēdes siksna, somas siksna, soma skaidrs, blenderis no nerūsējošā tērauda, luksusa zīmolu dizaina soma, siksna, , circlet kronis, maisiņu nomaiņa, plastmasas ķēdes, somas.

Recenzijas

Aleksandra Padalka 02
2020-11-24
5/5
Perfect. Really pretty.
Aseb1ebabd
2021-02-08
5/5
Excellent handles for the bag, beautiful dipped without defects, very beautiful, I'm happy, until Israel were two weeks old, I recommend the seller, thank you very much.