Kuangmi 1 Pāris Bērni, Bērni Ceļgalu Atbalstu Zēni Meitenes Ceļgalu Aizsargs Dejas Slidošana Sports Basketbols Futbols Riteņbraukšana Kneepad

€12.34 €11.73

Pievienot grozam


SKU: #w134773

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Iepakojums: 1 pārī
  • Vienuma Tips: Bērniem Ceļgala Atbalsts
  • Izmantošana: Līdzsvarota velosipēdu,slidošana,velosipēdu izjādes drošības aprīkojums
  • Vecums: Bērni
  • Materiāls: Neilona,Spandex
  • Zīmola Nosaukums: Kuangmi
  • krāsa: Zila,Oranža
  • Izmērs: M,L
  • Modeļa Numurs: KMh713 Bērniem Ceļgala Atbalsts
  • Piemērots: Zēni un meitenes,bērni,bērni

1. Ja piegādes adrese ir krievu , lūdzu atstājiet Pilns Nosaukums saņēmēja .

2. Mēs nepieņemam mainīt adresi, lūdzu, apmeklējiet adresi, kad veicat pasūtījumu.Ja adrese ir aizpildīt kļūdu, lūdzu, atcelt pasūtījumu pirmo reizi, un pēc tam vēlreiz-lai.Mēs tikai sūtīt uz adresi pasūtījumu.

Kuangmi 1 Pāris Bērni, Bērni Ceļgalu Atbalstu Zēni Meitenes Ceļgalu Aizsargs Dejas Slidošana Sports Basketbols Futbols Riteņbraukšana Kneepad

Izmērs :Pasākums 4 collas(10 cm) virs kneecap

M:9"~10.6"(23~27cm)

L:11"~12.6"(28~32cm)

1.Pēc tam, kad pasūtījumu ,lūdzu, pievērsiet cik drīz vien iespējams ,lai ka mēs varam noorganizēt sūtījumu, lai jūs ātrāk.

2.Preces tiks nosūtītas 1 darba dienas laikā pēc tam, kad maksājums apstiprināts.Parasti kuģniecības laiks aizņem 5-35 darba dienu laikā par ceļu(nesatur visas valstis).Tas ir atkarīgs no tā nosūtīšanas metodi, kuru jūs izvēlējāties, un galamērķis ,lūdzu, esiet pacietīgi.

3.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

VALSTS

Darba dienās

5-10

11-20

21-30

31-40

40-60

RU

15%

62%

19%

4%

0%

ASV

63%

31%

6%

0%

0%

IL

21%

53%

23%

3%

0%

CL

3%

16%

18%

36%

27%

BR

0%

14%

42%

29%

15%

5. Ja jūs izvēlaties bezmaksas piegāde risinājums, jūsu sūtījums tiks piegādāts tieši uz jūsu mājās tikai vienu reizi, vai tā, tiks nosūtītu uz jūsu vietējā pasta nodaļā, tad jums ir nepieciešams, lai ņemtu izsekošanas numuru un jūsu personas ID, lai savāktu savus objektus.

6.Mēs pack lielāko daļu no vienumiem(aizsargtērpa )ar maisiņu ,ja jūs vēlaties izmantot lodziņā pack jūsu vienumus ,kas jums ir nepieciešams maksāt papildus izmaksas, un, lūdzu sazinieties ar mums.

Mēs darīsim visu, lai kalpotu mūsu klientiem vislabāko servisu.

Lūdzu, sazinieties ar mums sīkāku informāciju tikai 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemsiet sūtījumu.un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa .Ne-kvalitātes jautājumiem, Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs.

Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, Lūdzu, atstājiet ziņu paketes, pasūtījuma numuru un atgriešanas iemeslu.

Mēs atgriezīsim jūsu naudu vai apmaiņa pēc tam, kad mēs saņemt jūsu atgriešanās objektus.

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes, lai precīzāk novērtētu jūsu pasūtījuma.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums .Lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: kuangmi basketbols, paralīze potītes atbalsts, lencēm pleciem kuangmi, runstar 1 kompresijas, kuangmi sporta apavi, kompresijas potītes, potītes pārsējs kuangmi, powerball kuangmi, polsterēta piedurknēm kuangmi, teļš kompresijas kuangmi.