Suņu nagiem dzirnaviņas, nesen modernizētas elektriskā mājdzīvnieku nagu slīpmašīna, kas piemērota maziem un vidējiem kaķiem/suņiem.

€29.64

Pievienot grozam


SKU: #w135092

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Vienuma Tips: Nailclippers
  • Veids: Suņi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: ABS

High-end mājdzīvnieku nagu polisher

1. Drošu, efektīvu un precīzu apgriešanu: Šim sunim nagu dzirnaviņas izmanto modernu diamond drum slīpēšanai, galvas, kas var sniegt drošākajiem un ērtākajiem mājdzīvnieku nagu dzirnaviņas.Ieteicams ar veterinārārstiem un dzīvnieku kopšanas speciālisti, tā var būt nesāpīgs un precīza griešana, mājdzīvnieku nagu jebkur. 2. Advanced 2-ātrumu slēdzis un 3 slīpēšana porti: trimmeris ir regulējama ar zemu ātrumu, dizainu un ir pietiekami spēcīgs, lai atbalstītu lieljaudas slīpēšana.Un ir 3 porti, lai atbilstu maziem, vidējiem vai lieliem mājdzīvniekiem, vienkārši izvēlēties pareizo portu un ātrumu atkarībā no suņa izmēra un nagu cietības. 3. Ultra-zemu trokšņa un vibrāciju: skaņas un vibrācijas mājdzīvnieku nagu laka padara daudz mājdzīvniekiem justies uzsvēra.Taču mūsu elektriskais mājdzīvnieku nagu dzirnaviņas izmanto modernu dzinēju ar čuksti-trokšņa slāpēšanas tehnoloģiju.Motors rada ļoti zemas vibrācijas, kas var saglabāt pet nomierina un palīdz atvieglot mīluļa ķepas ātrāk un vieglāk. 4. Uzlādējams un pārnēsājamo: bezvadu suns dzirnaviņas ir uzlādējams, un tur ir indikators, apakšā, ka iedegsies, kad uzlādes.Katru dzirnaviņas ir iebūvēts akumulators.Pēc uzlādes 3 stundas, uzlāde var ilgt pat 2 stundas.Viegls un ergonomisks ķermeņa dizains arī padara kreiso vai labo roku darbība vieglāk.

2 pārnesumu, ātruma regulēšanu jauda ir lielāka

Materiāls: ABS vides aizsardzības materiālu Produkta izmērs: 16.5*3.5*3.3 cm Kartona: 20*10.5*4.3 cm Kaili, svars: 170 grami Bruto svars: 280 grami .Baterijas tips: AAA Ni-MH (Ni-MH akumulatoru) .Akumulatora kapacitāte: 600mAh .Akumulatora spriegums: 3.6 V .Ātrums: low-end 7000, augstas klases 8000 .Uzlāde: 3 stundas .Darbs: 2-4 stundas

Tagi: suņu nagu apgriešanas mašīna, raust suns, mājdzīvnieku nagu dzirnaviņas kaķis, nagu griezējs, wahl, mājdzīvnieku nagu dzirnaviņas, nagu apgriešanas mašīna, pet dzirnaviņas jase, mājdzīvnieku nagu dzirnaviņas profesionālās, mājdzīvnieku nagu knaiblītēm, suns dzirnaviņas.