Jauno modes Soma & Lodziņā Nomirst Samazināt par DIY Albums Albums Papīra Kuģi Griešanas Mirst Radošais Trafaretu Zīmogi Dies2019

€4.44 €2.84

Pievienot grozam


SKU: #w135187

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izmantošana: DIY Albums Roku Papīra Cut
  • type5: Soma & Box
  • Modelis Tips: Soma & Box
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Type3: Zīmogi un Nomirst
  • Materiāls: metāla, tērauda
  • Modeļa Numurs: JA-192
  • type1: Metāla Griešanas Mirst
  • krāsa: SUDRABA
  • type4: Metāla Griešanas Mirst Jauni 2019
  • Type2: Nomirst Scrapbooking Reljefam

Jauno modes Soma & Lodziņā Nomirst Samazināt par DIY Albums Albums Papīra Kuģi Griešanas Mirst Radošais Trafaretu Zīmogi Dies2019 Iezīme: Tips:Metāla Griešanas Mirst Trafaretu Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu Daudzums:1 Gab Materiāls: Oglekļa tērauds Krāsa:Sudraba Konversija: 1cm=0.39 collas/1 inch=2.54 cm Varbūt 0.1-0.2 cm atšķiras, jo manuāla mērīšana - Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. - Augstas kvalitātes plānas metāla griešanas mirst izgatavots no 100% tērauds - Darbojas vairums nozīmīgāko zīmolu die griešanas mašīnas Piegāde:

1)Mēs kuģis paketes, lai visā pasaulē, izmantojot www.olivers.lv oficiālais gaisa pasta pakalpojumu.Mēs kuģis to, cik drīz vien mēs varam, kad maksājums ir apstiprināts.Lielāko daļu iepakojumiem ieradīsies jūsu noteiktajā kuģniecības laiks loga rāda uz pasūtījuma lapas, Bet dažreiz kaut kur varbūt vēl kavējas, Jo tas ir arī atkarībā no dažādu valstu post office servisa līmeni un muitas importa politiku.Lūdzu, nedaudz vairāk pacientu un justies brīvi sazināties ar mani par jebkuru palīdzību, kas tādā gadījumā.

2)Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu to.

Atgriešanās:

1)Ja ir kvalitātes problēma ar jūsu produktu, pls uzņemt fotogrāfijas ar mums, lai pārbaudītu, pēc pārbaudes, mēs nosūtīt savu vai daļēju/pilnīgu kompensāciju.

2)Ja jūsu sūtījums tiek nozaudēts vai nav saņēmis 60 darbdienu laikā, mēs nosūtīt savu sūtījumu vai daļēju/pilnīgu kompensāciju.

Atsauksmes:

1)Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigžņu, kas ir ļoti svarīgi mums.

2)gadījumā, Ja neesat apmierināts ar priekšmetu vai mūsu pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums, pirms aiziešanas nekādu atgriezenisko saiti, mēs jums atrisināt problēmu uzreiz, paldies!

Padomi:

Vairumtirdzniecības un dropshipping ir gan apsveicama.

Par vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam atlaides, ja jūs sazināties ar mums, pirms jūs maksājumu.

Par dropshipping, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt visu informāciju par mums, kā jums nepieciešams.

Ja jums patīk mūsu produktiem, lūdzu, sekojiet mūsu veikalā.

Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, atstājiet ziņu, lai mums,mēs atbildēsim jūsu e-pastu, cik drīz vien iespējams.

Tagi: die samazināt, die, h nomirst, griešanas mirst lodziņā coffre, tamponi motos scrapbooking, alumīnija papīrs, 2020 zīmogs, kronis die, panda pārvietot, sagriež palīgs.

Recenzijas

Uuuiii5063
2020-12-09
5/5
I like it very much, but it brings an eyelash at each end and when I put it together I meet two eyelashes that I don't know good to do. So I cut one of them so I can stick it
Qipicipyut1988
2020-12-23
5/5
Perfect!