PHF Kokvilnas Gultas Mest Segu Žakarda Ar Pušķis no Adīta Sega, Balta, Zila, Rozā Dekors Dīvāns Šalle Mājas Ziemeļvalstu gultas Pārklājs

€28.49

Pievienot grozam


SKU: #w135850

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • krāsa: Balta,Jūras zila , Putekļains rozā
  • Mest segu: Mest segu
  • Materiāls: 100% Kokvilna
  • Auduma Skaits: 50
  • Sezona: Pavasara/Rudens
  • Trikotāžas: Trikotāžas
  • Forma: Taisnstūra
  • raksts: IESPIESTS
  • Zīmola Nosaukums: PHF
  • Izmērs: 50" x 60"
  • Iepakojums: 1 Iepakojums
  • Iestatīt Tipu: No
  • Stils:
  • Izmantošana: Mājas
  • Diegu Skaits: 200TC
  • Technics: Trikotāžas
  • Vecuma Grupa: Pieaugušie
  • sega gultas: sega gultas
  • Krāsu Izturība (Dienesta Pakāpe) :

Zīmola Stāsts

PHF komanda ir plaša pieredze projektēšana, ražo un eksportē mājas tekstila produktiem, klientiem un mazumtirgotājiem visā pasaulē.Mēs cenšamies atrast perfektu kombināciju, skaists dizains, izcila kvalitāte un nepārspējams vērtību.Mēs esam kvalificēti projektēšana dažādu stilu un cenšamies apmierināt katra klienta vēlmēm.

Produkta Izmēri

Paklāja izmērs: 127 cm x 152 cm (50" x 60").

Augstas Kvalitātes

Audumi no comfy mājīgs, augstas kvalitātes materiāls no 100% tīras kokvilnas, ka elpo labi un uzturēt komfortablu temperatūru.Uz apgriezti žakarda process wraps sevi viegls siltumu un juteklisku maigumu.Jautri pušķi katrā galā mest segu, piegādā, stilu un mājīgumu.Tas ir neticami mīksta, rieva un izbalināt izturīgs un netiek izlietas.Tas ir piemērots visiem gadalaikiem.

Mājas Dekori

Mūsdienu mest segu dizains ideāli piemērots dažādu ikdienas lietošanai!Izmantojiet to, dzīvojamā istaba saritināties ar savu mīļāko romānu un tasi tējas, vai pārklājus, tā pār muguru no rokas krēsls gadījuma izskatu.Pārpilna ar daudzpusīgo stilu, tas ir-ir mest segu piedāvā papildu mājīgu slāni, lai jebkurā stūrī jūsu mājā.Tās bārkstis apdares dod mūsdienīgu dizainu, kas apvieno bez piepūles jebkurā ansamblis.

Uzticību tekstilizstrādājumi

Mūsu produkti ir izgatavoti OEKO-TEX Standard 100 fabrikas.Tas nodrošina to, ka mūsu produkti ir minimāli ietekmē apkārtējo visi, un ļoti izturīga un videi draudzīga.Tas nesatur krāsvielas kaitīgs jūsu veselībai un jūsu ģimenei.

Produkta Informācija

Vairākas Krāsas Pieejamas

Okeāna Zila:Bieži vien ir saistīta ar jūru, debesis un visumu.Okeāna zila rada sajūtu elegance.Putekļainās Rozā:Salīdzinot ar parasto rozā, šī neitrālā krāsa dod maigāka sajūta.Tā ir krāsa gadā.Balta: Simbols tīrību, vienkāršību un eleganci.Tas ir universāls un to var viegli kombinēt ar jebkuru mājas dekoru.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: vai Ir kāds krāsu atšķirība?

A: Mūsu produkti tiek veikti natūrā,bet krāsu atšķirība, ko izraisa dažāda izpratne par apgaismojumu,reklāmas un personīgo krāsu ir neizbēgama,lūdzu, saprast.

Q: vai Ir kāds kļūdas lielumu?

A: izmēri tiek nejauši izvēlētas mērījumu,un audums prece būs elastīgs un izmēru parādīsies 1-3 cm kļūdas,Tas ir normāla parādība,lūdzu, saprast.

J: vai jūs Varat atgriezties to?

A: Jūs varat atgriezties dienestā 15 dienu laikā pēc tam, kad, saņemot preci, neietekmējot otrajā pārdošana.

Q: Kā lai mazgā?

A: Mašīna mazgājami atsevišķi aukstā ūdenī, maigs ciklu.Nav balinātāju.Veļas veļas zema.Dzelzs par zemāko atzīmi, kā nepieciešams.Nav sausas, tīras.

Paziņojums

1. Produkta cenā nav iekļauts ievedmuitas nodokļi un citi maksājumi.Tā ir pircēja atbildība, lai būtu skaidrs, konvencijas, ka, ja pircēja valsts nodevas samaksu, tā ir maksa, ko maksā.Bet mēs varam palīdzēt pircējam nodrošināt produktu, rēķinu vai citiem dokumentiem un informāciju, pircējs ir skaidrs, muitas, tāpēc, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums. 2. Ja vēlaties pasūtīt dažādus produktus kopā, jums ir nepieciešams sazināties ar klientu apkalpošanas dienestu, lai pielāgotu kravas. 3. Veikalā piedāvā daudz atvieglojumu darbības, ceram uz jūsu iegādāties, laipni aicināti savākt un iegādāties.Ja jūs vēlaties uzzināt jaunāko atvieglojumu informāciju, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar klientu atbalsta dienestu. 4. Veikala produktu atjauninājumus no laika uz laiku, laipni lūdzam pievērst uzmanību! (Ja jums ir kādi mājas tekstila produktiem, jūs vēlaties, jūs varat sazināties ar mums.Mēs vēlamies, lai izprastu klientu vajadzības un ieteiks piemērotākos produktus par jums). 5. Datu lapu zemāk ir ieteicams saskaņošana, naudas vērtību, laipni lūgti nopirkt padomu ! 6. PHF oficiāls Veikals, zīmolu un ar augstu kvalitāti, padara uzticamu mājas tekstila izstrādājumus, lai jūs un nes jūs ērti pieredzi ! 7. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar klientu apkalpošanas dienestu!

Ieteicams Collocation

Maksājuma

1. Samaksa jāveic 5 dienu laikā, no pasūtījumu. 2. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes.

Sūtījumu

1. Mēs piegādājam Pasaules piegāde. (izņemot dažas valstis un APO/FPO). 2. Visi pasūtījumi tiks apstrādāti pirmo reizi, kad maksājumu pārbaudi izturējuši. 3. Faktiskās piegādes laiks var atšķirties , īpaši laikā brīvdienu sezonu.

Atsauksmes

1. Pozitīvas Atsauksmes (5 zvaigznes) ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, padomā divreiz, pirms nokāpšanas jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma. 2. Ja jums nav apmierināti ar mūsu produktiem,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes,mēs garantējam, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, un, lūdzu, ticiet mums.Paldies!Mums arī ir daudz citu lielisku gultas piederumi komplekti, laipni aicināti apmeklēt mūsu veikalu.

Tagi: dīvāns mest, gulta mest, sega ziemeļu, auduma lakatiņu, tukšu canva, gulta vāciņu, vienkāršu, baltu segu, , hulk mest segu, mest, h mest.