3 Krāsas Intensitāti PIR LED Kustības Sensors, Gaismas USB Lādējamu Skapis, drēbju Skapis, Gulta Lampas LED Saskaņā ar ministru Kabineta Nakts Gaisma

€12.66 €9.12

Pievienot grozam


SKU: #w135904

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: becornce
  • Ir Regulējamas,: No
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Spriegums: 6V
  • Sertifikācija: CCC
  • Materiāls: ABS
  • Barošanas Avots: Uzlādējams Akumulators
  • Modeļa Numurs: SKUG78572
  • Elektroenerģijas Ražošana: Slēdzis

Motīvs:

- Daudz Spilgtāks un Vīziju, Draudzīgs ar 3 Krāsu Režīmi: Vai jums ir nepieciešams vairāk gaismas, virtuve, skapis, pār savu workbench, vai jūsu datora, galda, atbilstoši-ministru kabineta apgaismojums ir veids, kā iet.Mūsu modernizētas skapis gaismas ar 160 Led, daudz gaišāks par citiem LED skapis gaismas līdzīga izmēra,tas var radīt Siltu, Mīkstu Svelme vai Spilgti Balta Gaisma bez hurting jūsu acis, vai nu veidā.

- 4 Cikla Režīmiem: ① Vienmēr IESLĒGTS Režīms: gaisma būs apgaismojums uz 5 stundām, ja tas ir pilnībā uzlādēts. ② Kustības Sensora Režīms (Zaļo gaismu flash 1s): led sensor mk gaisma var atklāt kustību līdz klāstu, 26 pēdu leņķī 120°, tas izslēdzas pēc 20 sekundēm, kad tas nav atklāt jebkuru. ③ Nakts sensora režīms (sarkanā gaisma mirgo 1s) - Tikai tad, ja gaismas sensors nosaka tumsa, skapis gaismas kļūs par ④ Off

- Lielāku Akumulatora Jaudu un Uzlādējams: Iebūvēts 1800 mAh augstas ietilpības akumulators, ir lielāka akumulatora jauda nekā citi led skapja apgaismojums, viegli uzlādēt, izmantojot USB.Pēc tam, kad pilnībā uzlādēts, šie skapja apgaismojums pēdējo 2-3 mēnešu laikā saskaņā ar kustības sensora režīmā.

- Stick-on Jebkur, 2 Veidi, kā Viegli Uzstādīt: 1. Zem skapja apgaismojums, var būt saistīti tieši ar dzelzs pants virsmas; 2. Ar stripany, stick uz jebkuru Ne-Dzelzs Pants Virsmas.Jūs Varat to izslēgt Jebkurā laikā, Ja Jums ir Nepieciešams, Uzlādējiet vai nomainiet Vietā.

- Regulējams Spilgtums: Nospiediet S1 taustiņu, lai pielāgotu spilgtumu no 0,1% līdz 100%.Ideāls guļamistaba, vannas istaba, skapis, skapis, kāpnes, kāpņu, zem skapis, pieliekamais, skapis, darbnīcas, plaukts, bēniņos, skapis, apavu skapis, pagrabā, gaitenis, koridors, headboard,garāžas, kāpņu telpas, eļļa, depo, durvis, garāžas vārtus un citās vietās.

Specifikācija:

Spriegums: DC3-6V

Izmērs: 22/30/40cm

LED Qty: 80/120/160PCS

Akumulatora Ietilpība: 1800mAh

Strāvas Padeve: USB lādējamu

Gaismas Krāsa: Balta-Dabas balts-Silti balta(Regulējams)

Piezīme:

Kā, Lai Mainītu Krāsu Un Spilgtumu Gaismas

Baltā krāsa:

Viena nospiediet slēdzi S1, indikators maina krāsu un kļūst balta

Silts krāsa:

Viena nospiediet slēdzi S1,indikators maina krāsu un kļūst silts

Samaisa krāsa :

Viena nospiediet slēdzi S1,indikators maina krāsu un kļūst mix

Spilgtums:

Viena nospiediet slēdzi ilgi , jūs redzēsiet krāsu gaismas izmaiņas,Izvēlieties spilgtumu vēlaties.

Paketē Iekļauts:

1 x LED Kustības Sensors Skapis Gaismas

1 x USB Kabelis

1 x Uzlīmes

1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Tagi: vrla akumulators 6v, led kustības sensors, lampas led, pir kustības sensoru modulis 220v, led sensora, bezmaksas piegāde guļamistabai galda lampa, kustības sensora gaismas, led, kustības sensors led gaismas rechargable, daudz kabineta gaismas.