Rockbros Kalnu Ceļu, Velosipēdu Soma Velosipēdu Sēdekļu Seglu Soma Fiksētā Pārnesuma Velosipēdu Aizmugures Soma Panniers Black Red Velosipēdu Piederumi

€24.00 €12.00

Pievienot grozam


SKU: #w136349

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Atrašanās vieta: Ķīna
  • Svars: 159g
  • krāsa: Melna, Sarkana, Zaļa,Zila
  • Zīmola Nosaukums: ROCKBROS
  • Nosaukums: Bycicle Piederumi, bolsa bicicleta, alforjas para bicicletas
  • Sertifikācija: CE
  • Funkcijas: Ūdensnecaurlaidīgs
  • Modeļa Numurs: velosipēdu soma
  • Materiāls: Neilona
  • Izmērs: 210*95*95mm

Mēs pieņemam alipay šeit.

Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Mēs kuģis pirmdienas līdz sestdienai, izņemot brīvdienas.Lūdzu, sūtiet mums e-pasta, pirms veicat maksājumu, ja jūs vēlaties mainīt piegādes adresi.

Standarta Pakalpojums ir Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu.

Standarta Pakalpojuma aizņems aptuveni no 30-60 darba dienām (Izņemot Brazīliju, kas prasīs apmēram 30-90 dienas).Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas var aizņemt vairākas darba dienas.

Jūs arī varat izvēlēties express shipping (DHL, EMS), ja jūs vēlaties ātrāk kuģniecības, kuģniecības laiks ir aptuveni 3-7 dienu laikā ar DHL un 7-10 dienas EMS parasti.Dažreiz tas ir nepieciešams vairāk dienu uz kuģa laikā aizņemts sezonā.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un jūs esat atbildīgs par muitas nodokļiem.

Gadījumā, ja esat saņēmis nekvalitatīvu preci, jūs ir līdz 15 dienām no saņemšanas dienas pieprasīt kompensācijas vai apmaiņu par jaunu.

Būs brīdis, kad jūs saņemsiet priekšmetus, kas ir atšķirīga no tās apraksts.Šādā gadījumā, lūdzam jūs sazināties ar mums nekavējoties, lai mēs varam labot situāciju.Jūsu apmierinātība ir svarīgi, lai mums, un mēs novērtējam jūsu biznesu.Lūdzu, e-pastu mums.

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.

Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: soma rhinowalk, ciclismo seglu soma, BATFOX, rockbros velosipēdu velosipēdu soma, soma bicycl, pannier, velosipēdu aksesuāri vispārīgi, pilsēta, kalnu velosipēds, cubrebotas ciclismo, cikla soma velosipēdu.

Recenzijas

Mcpmyrtle
2021-01-16
3/5
Good product, arrived about a month
Shockingzapdos
2020-11-21
1/5
The product did not arrive and by mistake I gave you received product