Tips 21 - 1.250" Mehānisko Blīvējumu - AUTO/CER/NBR

€4.11

Pievienot grozam


SKU: #w136894

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Standarta vai Nestandarta: STANDARTA
  • Stils: Mehāniskās Plombas
  • Zīmola Nosaukums: micseal
  • Modeļa Numurs: tips 21
  • Materiāls: Metāla

Rezerves saraksts:

Jānis Celtņa: Tips 21

AES ZĪMOGS: P04

Vārpstas Izmērs: 1.250 Collas

Šis produkts ir noliktavā, mēs varam nosūtīt tos uzreiz kad maksājums ir pārbaudīta

Sazinieties ar mums, lai pārbaudītu informāciju, piemēram, alternatīvo materiālu un izmēru, vai šķērsgriezuma rasējums.

D (KĀDĀ) D2 D1 L1 L2 L 1.250 47.7 47.0 27.0 11.0 38.0

Šis produkts ir noliktavā, mēs varam nosūtīt tos uzreiz kad maksājums ticis pārbaudīts.

Sazinieties ar mums, lai pārbaudītu informāciju, piemēram, alternatīvu meterial un izmēriem vai šķērsgriezuma rasējums.

Šis produkts ir noliktavā, mēs varam nosūtīt tos uzreiz kad maksājums ticis pārbaudīts.

Sazinieties ar mums, lai pārbaudītu informāciju, piemēram, alternatīvu meterial un izmēriem vai šķērsgriezuma rasējums.

Process, Lai

1. Lūdzu, pārbaudiet produktu detalizētu informāciju iepriekš.

A. Modelis/Vārpstas Izmērs B. Sejas Materiāls C. Pasūtījuma Daudzums.

2. Mūsu Pre-sale Service Komanda būs šeit, lai palīdzētu jums par jebkuru jautājumu.

3. Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties nepieciešamo shippment becuse dažādu express uzņēmumu piegādāt ātrums būs atšķirīgs, izvēlies savu vajadzīgs viens.

4. Iepakojums: Kartona kastes (absorbē iesaiņojuma iekšpusē).

5. Piegāde:

Gaisa - Parasti piegādes laiks būs ātrāks, nekā tas parādīja, ka šajā lapā katru piegādes uzņēmumu.Ja jums ir nepieciešams produkts, kas ir steidzami, lūdzu, sazinieties ar mums, lai redzētu, vai mūsu ātruma atbildīs jūsu prasībām pirms jūs cena par produktiem.

6. Maksājumi

Mēs pieņemam Darījuma; kredītkaršu Maksājumu, T/T, un Western Union.Mēs iesakām Darījuma un Kredīta Kartes, kas būs ātrāks par mums, lai saņemtu jums maksājuma un kuģu mūsu produkts ārā ātrāk.

Piegāde:

1. Parasti, mēs nosūtīt savu pasūtījumu 3 (triju) darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu, bet kavēšanās piegāde varētu notikt, jo mūsu uzglabāšanas mainās ik brīdi, ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārbaudītu akciju. (Piezīme: EMS ePacket ir 14 dienas vēlāk, tad citiem komerciāliem Express piegādi, lūdzu, izvēlēties savu nepieciešama piegāde)

2. Darīt, apstiprināt Adresi un Telefona Numuru, kuru jūs atstājat mums.Telefona Numurs ir ļoti svarīgi, lai pastu varētu sazināties ar jums laiku, tāpēc, lūdzu, lūdzu, apskatiet to uzmanīgi, lai izvairītos no nevajadzīga traucē un zaudējumu var dot jums.

3. Klientiem, ir atbildīgs par jebkuriem muitas nodevām, importa nodevu un nodokli, nodokļus, ko iekasē savu novadu , ik civilās ir uzliekot par pienākumu.Mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu novērst vai samazināt muitas nodevām, ko deklarēt preces, kā "dāvana" vai paziņot par zemu vērtību rēķina.Ja jūs neesat nodrošinātu uzvarēja pasūtījuma noteikumi, lūdzu, sazinieties ar savu pielāgoto pirmkārt.

Atsauksmes:

Mēs lolojam katru atsauksmes pa kreisi ar mūsu klientu; Ja ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms atstāj negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs galā ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas ASAP.Mēs ceram, ka jums patīk mūsu objektus un baudīt jūsu iepirkšanās un mēs alsp ceru, ka jūs varat mums dot pozitīvu atgriezenisko saiti.Paldies!

Pakalpojums:

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.Mēs darīsim visu iespējamo, tas ir mūsu liels prieks kaut ko darīt, lai jūs.Mēs atbalstām liels daudzums pasūtījumus un OEM pakalpojumu, ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mums tieši, mēs piedāvāsim jums labākās cenas un lielisku pakalpojumu.

Ja jums ir kādi quetions par mūsu veikalu vai mūsu prodcuts, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums , mēs jums atbildi jums pēc 24 stundām pēc saņemšanas jūsu e-pastu.

Paldies, ka nāk, esiet sveicināti vēlreiz!

Tagi: vakuuma caurules, 105k, 100w led smd, ligzda caurule, 12 dc strāvas padeve, 104 taustiņu keycap, 1000 led, 10mm atslēgu, šasijas pastiprinātāja caurule, 100 poliestera audums.