Gulta Tablet Stand Universālā Rotējošo Darbvirsmas Skava Slinks -10.6 3.5 Brīvroku Īpašnieks Mobilo Tālruni, iPad, Samsung collu N5Q0

€23.12

Pievienot grozam


SKU: #w136952

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: TS123
  • Iepakojums: Jā
  • Materiāls: Metāla

Dokumentu .produkta apraksts { font-size: 16px; font-family: Comic Sans MS, Verdana, Gruzija; } .produkta apraksts .attēlu { text-align: center; } .produkta apraksts img { max-width: 100%; width: 800px; augstums: 800px; vertical-align: middle; }

Apraksts:

Slinks Telefonu un Planšetdatoru Turētājs būs jūsu labākais draugs, laikā jūsu atpūtas laiku.

Plaši Izmanto Daudzās Vietās – bāzes skava būs savienojams ar jebkuru dažāda biezuma tabula/platforma.Tas pefectly der jebkura vietām, piemēram, guļamistaba,dīvāns,birojs,virtuve,vannas istaba.Tas ļauj jums atbrīvot rokas, kas ir ļoti praktisks slinks mount turētājs.

Saderīgs ar Daudziem Ierīces – Tās, kas piemērojami, lai mobilo tālruni, iPhone7/Plus/6/6s Plus,Samsung Galaxy note, Android Telefona un visvairāk tabletes.Piemērota tālruņiem un tabletēm ar 12-18 cm platumā.

360 ° Rotācija Izstrādāta ar garām rokām gooseneck skava, var 360ºrotation, lai pielāgotu leņķi.Elastīgs stiprinājums turētājs var smilga un salocīts brīvi pārvietoties, lai viegli apskatītu ierīcē jebkurā leņķī.

Anti-Shake – Izgatavotas no izturīga alumīnija sakausējuma.Stabila grunts klips, regulējams skrūves un augstas kvalitātes atsperes izmantot, lai nepieļautu izkustēšanos, un uzturēt stabilu.

Regulējams Heigh – Tās ilgi roku nāk ar 35 un var tikt salocīts leņķi no 0° līdz 180°,kas var viegli noregulēt augstumu no stiprinājuma un uzstādīta jebkurā vietā.

Iepakojuma Saraksts:

1 x Slinks, Tālruņa un Planšetdatora Turētājs

Paldies par jūsu uzmanību, ka ir tik daudz noderīgu un lētu preci mūsu veikalā.Ja jums ir nepieciešams vairāk, šo preci ,jūs varat sazināties ar mums.mēs dos jums mūsu labāko cenu.Atstāj savu zinojumu!

Tagi: ugg ipad statīvu, pīlāri stāv alumīnija, fm raidītājs turētājs, aizmugurējā sēdekļa planšetdatoru, rock ipad statīvu, sūkņa stends alumīnija, metāla ipad statīvu, tablete uzlādes alumīnija, auto sēdeklis planšetdatoru, violeta metāla ipad statīvu.