Ziemas Plus Lieluma Thinck Samta Džinsi Sieviete, Bikses Ar Augstu Vidukli Zīmuli Bikses Mujer Raibs Skinny Džinsa Pilna Garuma Saglabāt Siltu

€40.18 €24.10

Pievienot grozam


SKU: #w137077

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Dzimums: SIEVIETES
  • Garums: Full Length
  • Fit Tips: Brīvs
  • Zīmola Nosaukums: FY-Pilsētas hipsters
  • Džinsu Stils: Zīmuli Bikses
  • Viduklis Veids: augsts
  • Materiāls: Acetāts
  • Stils: Biroja Dāma
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Apdare: Raibs
  • Auduma Veids: svītru
  • Slēgšanas Tips: Rāvējslēdzēju Lidot
  • Modeļa Numurs: ya xi-9787
  • Vienuma Tips: Džinsi
  • Vecums: Vecums 18-35 Gadi

Kvalitātes nodrošināšanas, esiet droši pirkt! 1)Mans dārgais pircēja draugs.Paldies, ka pērk dāvanas mūsu veikalā.Lūdzu, pārliecinieties, lai iekļautu savu vārdu, uzvārdu, adresi informāciju, lai jūs varētu saņemt paketes veiksmīgi. 2)Visi mūsu apģērbi tiek mērīts ar rokas un ir kļūdas 1-3 cm.Lūdzu, dominē veida. /// 1cm=0.393 collu. 3), Jo attēla izšķirtspēja dažādu monitora iestatījumi var atšķirties, var būt daži krāsu atšķirība starp produktu un attēlu, bet mēs garantējam, ka stils produkts atbilst parādīto attēlu.paldies par sapratni.

1)Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, ir gan atzinīgi novērtēja! 2)Par vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 3)Kā es varu izsekot manu sūtījumu?Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu);Vai jūs varat arī izsekot jūsu paketi par attiecīgo loģistikas oficiālajā mājas lapā. 4)Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu. 5)Vienums tiks nosūtīti uz pircēja piegādes adrese, TIKAI, tāpēc, lūdzu, APSTIPRINIET savu pieejami adresi par jūsu pasūtījumu pirms maksājumu.Starptautisko paku aizņem apmēram 12-20 dienas uz kuģa galamērķis, Bet dažreiz starptautisko piegāde ir ļoti atkarīgs Kurjeru Uzņēmums un vietējās muitas/nodokļus.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku,lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.Paldies par jūsu sapratni. 6)Lūdzam pievienot mūsu veikalā, lai jūsu veikals sarakstā.kad mūsu produkti ir pārdošanas veicināšana, jūs saņemsiet e-pastu, pirmo reizi. 7)Ceru, ka jūs varat dalīties ar jūsu fotogrāfijas valkā mūsu produktu uz jūsu VK, Facebook......Mēs nosūtīsim jums nelielu kravu, kopā ar savu pasūtījumu. 8)Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, nedod sliktas atsauksmes.tas sāp, mums abiem.Lai nodrošinātu to, ka mums ir apmierinošs pēcpārdošanas pakalpojumu, lai jūs, Lūdzu, paziņojiet mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai 1 punkts, 2. punkta zemu DSR vai atvērt jebkuru strīdu, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu savas vajadzības. 9)Tas ir ļoti grūti vadīt veikala.mums ir nepieciešams jūsu atbalsts.Ja jums ir ļoti apmierināti wiht mūsu produktiem.lūdzu, sniedziet mums labas atsauksmes.Tā var mums palīdzēt.Tā arī var uzlabot savu www.olivers.lv ticamību.paldies.

Tagi: zaļā ripped džinsi sieviete, kaulu tētis cepure, parka sievietēm, auduma tpu, ziemas mētelis, džinsi kažokādas raibs, tshirt pilsētu, elsas raibs, sporta siltas bikses sievietēm, camo viens gabals.

Recenzijas

Lilsabbs323
2021-02-02
5/5
It's fast מיכנס beautiful very recommend the shop invitation שניה already from the same store
Anhda Hieu Lalem37
2020-12-07
5/5
Good jeans, as in the photo, warmed. on the hip circumference 93 cm size XL sat normally. Delivery almost a month from the date of order.
Dom1nowka
2020-12-31
5/5
Excellent jeans warmed. I ordered 2 pairs. very happy. On the volume of the hips 102 cm size XL just. Delivery 10 days from the date of order.