DDR3 2 GB 4 GB 8 GB 16 GB PC3 1600 1333MHZ 1333 UZ 1600 16.G 8G 4G 2G 12800 10600 RAM PC Atmiņas RAM Memoria Modulis Datora Darbvirsmas

€13.01

Pievienot grozam


SKU: #w137216

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: DDR3
  • Modeļa Numurs: 8 GB, 4 GB UN 2 GB
  • Pieteikums: Rakstāmgalda
  • Atmiņas Spriegums: 1.5 V
  • Biežums: 1333,1600
  • Atmiņas Frekvence: 1333 MHz
  • Iepakojums: Jā
  • Postenis Stāvoklis: Jauns
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: ENVINDA
  • Dzesēšanas Fin: No
  • Kopā Forma: Viena
  • Garantijas Laiks: viens gads
  • Interfeisa Tips: 240pin

Silts prompt: A. ....Par Intel / VISIEM nozīmē, var saderīgs ar visu mātesplati.B. ....Par AMD vidējā nevar saderīgs ar Intel mātesplati.AMD platformai veltīta atmiņu.Socket AM3 mātesplati nosaka un Socket AM3 + CPU ligzda var būt saderīgi.

nevaru saderīgs ar A55, A75, A85, FM1, FM2 sērijas mātesplates.

8 GB Intel RAM.Tikai mātesplati ar augstākās konfigurācija var izmantot. (Pamatplatē ir augstāka nekā H61 izmantot 8GB Intel RAM)

Ja jums nevaru apstiprināt, ka jūs varat izmantot, lai AMD atmiņas, Tas ir ieteicams, ka jums iegādāties Intel atmiņas.

pievērsiet uzmanību: Noklusējuma piegādes ir melns un zaļš, izlases piegādi!Atmiņa ir arī sadalītas šaurā versiju un plašu versija, ja jums nav prasības, mēs noklusējuma izlases piegādi, ja jums ir prasības, lūdzu, informējiet klientu servisu!Galvenais attēls ir paredzēti tikai uzziņai Ja jums ir produkta krāsa prasībām, (melns un zaļš), lūdzu, iedodiet man piezīmi.Ja jums ir pieprasījums pēc skaidu, lūdzu, iedodiet man parādzīmi (ja nav, ņemiet vērā, mēs nosūtīsim tā nejauši) Frekvence 1333 dažkārt tiks nosūtīti pēc noklusējuma frekvence 1600, izlases piegādi, ja jums ir noteikts 1333 jābūt, lūdzu, ņemiet vērā, vai sazinieties ar mums, paldies par jūsu sadarbību!

bildes atsauce, atmiņas daļiņas un izskatu, pateicoties dažādām partijām būs dažādas izmaiņas.Chipset zīmola būtu CERĪBA, SEC, MIC, ELP, vai citu.

Kvalitāte

- Katra pozīcija ir pārbaudītas kritiski pirms nosūtīšanas veic ,mums ir veidot vairākas pārbaudes stacijas, speciāli PASŪTOT ,lūdzu, nopirkt to ar uztraukumiem . - Lūdzu pārliecinieties, vai sazinieties ar ventilatoru un CPU ir labs, neradīs CPU temperatūra ir pārāk augsta.Paldies - Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību. - Zemāk ir testēšanas planform, ka mēs izmantojam.

Piegāde

- Mēs tikai kuģu PASŪTĪT juridiskā adrese.Tāpēc, lūdzu, esiet apliecināt savu adresi, LAI ir pareizs un pamatots.Lūdzu, pārliecinieties, vai atstāt pareizais tālruņa numurs, aizpildot jūsu pircējs informāciju. - Mēs kuģis iepakojumā 2 darba dienas pēc tam, kad saņemt noskaidroti maksājumu. -.Jūs varat pārbaudīt preces, ja tās atrodas tranzītā caur izsekošanas NĒ .

Atsauksmes

- Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas. - Kopš jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.

Atgriešanās

- Atgriež pieņemts.Postenis jābūt oriģinālā stāvoklī.Un jums būtu jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas radušies un priekšmetus, kas atgriezās būtu jāsaglabā to sākotnējā stāvoklī.

Ja jums ir kādi jautājumi pls jūtieties brīvi sazināties ar mani,Paldies!

Tagi: 4 GB DDR3, 1 ram ddr3, atmiņas ddr3 16 gb, intel core i5 10600kf, memoria ram, memoris ram ddr3 8 gb, ddr4 ram, 8 gb ram ddr4, video ddr3 4 gb, 6 ram ddr4.

Recenzijas

Kirillmel87
2021-01-30
5/5
ok