10pcs Bambusa zobu Suka Komplekts Pieaugušo Dabas Bioloģiski Mutes Veselības Eco-Friendly Koka Suku Soft BPA Free Kokogles Sariem

€16.01 €8.00

Pievienot grozam


SKU: #w137434

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • bioloģiski noārdās dabīgā bambusa: Jā
  • Daudzums: 10pcs/5gab
  • Mīksts Sariem: Jā
  • kokogles zobu suka: Jā
  • Gluda Bambusa Rokturis: Jā
  • 100% Dabīgs bambusa: Jā
  • Bioloģiski zobu sukas: Jā
  • 5gab zobu suka: Jā
  • Vienuma Tips: Zobu suka
  • Bezmaksas Mīkstas Zobu Sukas Sariem: Jā
  • Dabas ūdensnecaurlaidīgs roktura: Jā
  • gluda virsma: Jā
  • 10pcs zobu suka: Jā
  • Materiāls: bambusa
  • aizsargāt zemes: Jā
  • Modeļa Numurs: Zobu suka
  • Vecuma Grupa: Pieaugušie

Bambusa zobu Suka 10 Pack Ģimenes Loceklis Set - Pieaugušo Dabas Bambusa zobu Suka Komplekts,Bioloģiski Atkārtoti Videi Draudzīgu Koka Suka,Mīksto BPA Free Kokogles Sari.

10 Pack Dabas Organiskā Bambusa zobu birstēm : Mūsu pārstrādājams bioloģiski noārdāma iepakojuma 10pack bambusa zobu birstēm.Tas ietver bambusa zobu suka 8 pieaugušie + 2 bērni.Jūs varat nodrošināt to, lai jūsu ģimenes locekļi ļoti labi.Jūs varat tos izmantot vai izplatīt Zaļo Kustību un padarīt lieliska dāvana.

Gluda un Dabas Bambusa Rokturi : nekad splinter un ir ūdens izturīgs.Spēcīgāka un grūtāk, nekā koka, Bambusa ir arī izturīgākas un veselīgākas nekā jebkurā plastmasas.Nav nepieciešams, lai sausa rokturi pēc tam, kad lietot, vienkārši noskalo jūsu zobu suka un nodot atpakaļ tā īpašniekam, tāpat kā jūs to darītu ar jebkuru citu veco plastmasas birsti.

100% Pārstrādāt Bioloģiski noārdāma Iepakojuma : pat iepakojums ir izgatavoti amatniecības papīra, nav jāuztraucas par to piesārņo vidi, ja jums mest to prom. 100% PLASTMASAS BEZMAKSAS NULLES ATKRITUMU IEPAKOJUMA.NULLE ATKRITUMU nozīmē, ka mēs mēģiniet izmantot kā maz iepakojuma, cik vien iespējams, bet, izmantojot visus otrreizējām izejvielām!Katru pack nāk ar 10 individuāli numurētas zobu sukas numurētas no 1 līdz 10.

Mīksto BPA Free Bridtles : sari ir izgatavoti no augstas kvalitātes neilona, kas ir mīksts un ideāls, lai iegūtu visu plāksne pie jūsu zobiem.Mēs esam vienkārši aizstāj visas plastmasas un ne-bioloģiski noārdāmiem materiāliem ar bambusa un neilona, turot muti, kā arī gaisa, tīrs un svaigs!Iepakojums desmit, un katrs gadījums ir individuāli iepakotas kartona.Tas ir ļoti piemērots ģimenes loceklis.

Bioloģiski Atkārtoti Bambusa zobu birstēm : Ja jums ir bažas par vidi un vēlaties, lai dod vairāk, tad tas bambusa zobu suka ir tieši tas, kas jums nepieciešams.Mūsu Bambusa zobu Suka ir pareizais solis, lai iet zaļā un samazināt savu oglekļa nospiedumu, bet iegūt tādu pašu lieliskus rezultātus savienojumā ar tradicionālo plastmasas suku, ka jūs izmanto, lai, izmantojot !Ja tur ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mani, es būs ideāls risinājums jums.Lūdzu, aizsargāt zemi

Pāreja no tradicionālās plastmasas birsti ar bambusa zobu suka ir viens no vienkāršākajiem lietām jūs varat darīt, lai nekavējoties samazinātu plastmasas atkritumu jūsu vannas istabā.

Parastās zobu sukas ir izgatavoti no dažādiem plastmasas, tostarp augsta blīvuma polietilēna un neilona, ne par to, kas ir bioloģiski.Bambusa zobu suku rokturi ņemt tikai aptuveni sešus mēnešus, lai kompostu, bet plastmasas ņem simtiem gadu, lai pilnībā izjukt.

Glabājiet šo plastmasas zobu sukas no okeāniem un poligoniem.Šie bambusa zobu birstēm ir lielisks veids, lai palīdzētu saglabāt zemes zaļa.

Tikai Viena Planēta, Lūdzu Aizsargāt Arī Tas Ir Labi

Bioloģiski Rokturi

Mūsu zobu suku rokturi ir pilnīgi bioloģiski noārdās, tāpēc tiem nebūs pēdējā uz visiem laikiem atkritumu poligonā, kas, tāpat kā visas citas suka!Jūs varat burtiski pārstrādāt sariem, pēc tam mest rīkoties savā komposta kaudzē, kur tas sadalās dabā!

Iepakojuma Pārstrāde

Mūsu sukas, kas ir iepakotas kopā ar 100% pārstrādājama kartona.Zaļā iepakojuma ne tikai samazina oglekļa emisijas un ietekmi uz vidi, bet ir lietderīga arī pēc tam, kad tas ir bijis tās mērķis, kā iepakojuma materiāliem, kas bioloģiski sadalās

Tikai Viena Planēta, Lūdzu Aizsargāt Arī Tas Ir Labi.Saskaroties ar pieaugošo vides piesārņojumu, mums ir jārīkojas, lai mums pašiem un mūsu bērniem!Let ' s sākt, mainot zobu suku mēs izmantot.Izmantot bambusa zobu suka, atteikties no plastmasas zobu suka, un sākt savu zaļo dzīvi ar bambusa zobu suka!

Tagi: bērnu zobu birste, zobu suka ceļojuma komplekts, eco, bambusa, pludmales dvieļu mandala, zobārsts zobu suka, bambusa suka, dabisko saru elektriskā zobu suka, bambusa zobu suka, bambusa kaste.

Recenzijas

Hollyipjan
2020-12-15
5/5
There are 10 more boxes in the box. A bunch of smelling cardboard for 10 brushes-well, so-so ecology;) the handle of the brush is flat, but you can get used to it. But the bristles are cool. Delivered quickly with tracking and sent the seller instantly. Buy, this is a good store
Eliasbonsa
2020-11-29
4/5
Great product. Although, ordered “all black” and revived a “variety pack of colours.”