FLD 13pcs Super Mīksts Dimanta Kafijas Aplauzums Sukas Uzstādīt Fonds Pulveris Sejas, Lūpu, Skropstu Spoolies Eyeshadow Uzacu Suku, Instrumenti,

€13.40 €7.37

Pievienot grozam


SKU: #w139215

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • krāsa: kafijas
  • Roktura Materiāls: Plastmasas
  • Otiņu Materiāls: Vilnas Šķiedras
  • Preces nosaukums: Kafijas Dimanta Aplauzums Sukas Komplekts
  • Izmantot Ar: Uzacu suku
  • Vienuma Tips: Aplauzums Suka
  • Izmērs: 18cm
  • Dropshipping: Atbalstīts
  • Izmantošana: skaistums
  • Modeļa Numurs: B613
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Daudzums: 13/12/11/10/5gab
  • Svars: 75g,100g,125g,152g
  • Pieteikums: Skaistumkopšanas Veikt Rīki
  • Zīmola Nosaukums: FLD
  • Klienta Logo: Atbalstīts

FLD 13pcs Super Mīksts Dimanta Kafijas Aplauzums Sukas Uzstādīt Fonds Pulveris Sejas, Lūpu, Skropstu Spoolies Eyeshadow Uzacu Suku, Instrumenti,

Neto Svars: aptuveni 75g,100g,125g,152g Tērps:Foundation otu, vaigu birsti, pulveris suka,Acu ēnu otu,Uzacu suku utt.Rokturi:Augstas kvalitātes plastmasas rokturi Matu Materiāls:Augstas Kvalitātes Sintētisko Matu Spalvām: 1. Augstas Kvalitātes nežēlība, bez Sintētisko Matu, Mīksto un densed. 2.Satur pilnu dizaina otas, praktiski atbilst jūsu vajadzībām pieteikumu. 3.Ne fedings,krītot,Bez Smakām, Rīkoties noteikti stingri.Paku, tostarp : 5/10/11/12/13 gabals/set aplauzums suka (Izvēlēties krāsu, kas jums patīk), Ja vēlaties šo preci,lūdzu, pievienojiet to uz savu "vēlmju Sarakstu" Ja jums patīk mūsu veikals,lūdzu, pievienojiet to jūsu "Veikals Saraksts"

Maksājumu & Sūtījumu:

1. Mēs pieņemam Alipay, Paypal, Western Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2. Ja jums ir nepieciešams ātrāk kuģniecības veidā, Mēs iesakām www.olivers.lv Standarta Piegāde .Jūs arī varat izvēlēties, DHL,Fedx.Ja jūs izvēlaties Ekonomiskā piegāde kā, piemēram, Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus、SunYou Ekonomiskās Gaisa Pasta、Yanwen Ekonomiskās Gaisa Pastam,tas var aizņem apmēram 25-75days,un jūs varat izsekot. 3. Visus posteņus, kas tiks nosūtīts 2 darba dienu laikā, ASV、Francija、Apvienotā Karaliste ir nepieciešams 1-5 nedēļas ,Kanādā, Austrālijā, Krievijā un ir nepieciešams aptuveni 2 līdz 5 nedēļām uz citām valstīm, iespējams, vajadzēs 4 līdz 6 nedēļas , lai Brazīlija、Peru、Kolumbija、Čīli un Citas Dienvidamerikas valstis var ilgst 3-12 nedēļas , Grieķija un citas mazās valstis, tas var būt nepieciešams 5 līdz 6 nedēļām. 4. Turklāt kavēšanās vai nespēja piegādes dažreiz izraisa politiku dažādas paražas, piemēram ,lāzera rādāmkociņš, ir nepieļaujama dažās valstīs.Tāpēc, lūdzu, vēlreiz pārbaudiet savu vietējo muitas politika rūpīgi pirms maksājumu.Vai, mēs nevēlamies būt atbildīgi par bojājumiem, piegādi saistītās galamērķa muitas jautājumu.Padomi: Ja jums ir kādi jautājumi par kuģniecību ,Jūs varat sazināties ar mums.Lūdzu, neatveriet strīdu viegli !

Par FAQ:

1. J: I dont saņemt savu paku,ko man darīt?A: Pls sazinieties ar mums, izmantojot www.olivers.lv ziņu pirmkārt.Mēs jums varam palīdzēt un organizēt pārbaudes mūsu pārstrādes saites.Tajā pašā laikā,jums ir nepieciešams, pārbaudīt savu piegādes adresi un to, vai maksājumu ir veiksmīga.Arī tad, ja jums ir ērti,pls sazinieties ar post office tuvumā. 2. J: vai jūs Varat pārdot vairumtirdzniecības cenu?A: Jā,ja jūsu pasūtījums pārsniedz 5 komplekti vienu reizi.Jūs varat sazināties ar mums. 3. Q: Ko man darīt, ja es varu saņemt FLD produktu?A: Lūdzu, pārbaudiet rūpīgi, vai saņemtais produkts ir pats kā tas, ko jūs pasūtījāt.Ja jūs saņemat nepareizu produktu, bojāto produktu, vai daļēja pārvadājumu pasūtījumu, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar veikalu, lai iegūtu pēc-pārdošanas atbalstu.Mēs atvainojamies par sagādātajām neērtībām, lai jūs, ja kaut kas notiek, piemēram, šo. 4. Q: Ko man darīt, ja tur ir kvalitātes problēmas preci?A: Vai jūs izmantojat FLD produktiem, pirmo reizi, vai jums ir FLD produktu entuziasts, jums nāksies saskarties ar šādiem nosacījumiem: tur būs dažas matu izkrišana vai nedaudz krāsu izbalēšanu, kad jūs pirmo reizi mazgā aplauzums suka.Tā ir normāla parādība.Tomēr, ja šī situācija turpina turpmākajos izmantot, tad tas ir kvalitātes problēma.Lūdzu, sazinieties ar pārdevēju.

Par Atsauksmes:

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produkciju,jūs varat mums 5 zvaigznēm atsauksmes un parādīt savu skaistas bildes.Paldies!

Tagi: grims, suka fld, dabas eyliner, līdaka ūdeļu vilna, sirēna aplauzums suka komplekts, kazu spalva grims birste koka, uzacu suku, silikona spoolie suka, attīra sejas birstīti, liela spoolies.

Recenzijas

Jessicaowns1
2020-12-19
5/5
Got all good