Jauns

Līmlente 3M SCOTCH 130C Mājas imrovement aparatūras Līmes, krāsainās pašlīmējošās gumijas izolācijas lentes SCOTCH 130C

€21.32

Pievienot grozam


SKU: #w139234

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Lentes
  • Lentes Tipa: Elektrisko Lentu
  • Zīmola Nosaukums: 3M
  • DIY Piederumi: Krāsu & Apdares

Specs

Самовулканизирующаяся izolācijas lentes, pamatojoties uz этиленпропиленовой gumija (EPR) 0,76 mm biezums ar līmes slāni, kam ir palielināta siltuma vadītspēja un darbības temperatūrā līdz + 130 ° C.

Skotu gumiju®130c-самовулканизирующаяся izolācijas lentes bez atdalīšanas starplikas, pamatojoties uz этиленпропиленовой gumija (EPR) 0,76 mm bieza, ar augstu elektriskās izolācijas īpašības un palielināta siltuma vadītspēja.Lentes tiek izmantots lai pieslēgtu, beidzas un remonts stiepļu un dažāda veida kabeli.Pieteikumu temperatūra pastāvīga ekspozīcija-līdz 90 C, īstermiņa-līdz 130 C. Lieliskas īpašības lentes jomā izolācijas un hermetizācijas palīdz piegādāt uzticams mitruma izolācija un nav dobumā un tukšums, ja to piemēro.Lentes var izmantot kā siltumizolācijas pie spriegumu līdz 69 kV.

& Bull; grupa ir gumijas bāzes, plastmasas, veidojot ar mazajiem pirkstiem, pat pie temperatūras, kas zemāka par 0 °c temperatūrā.

& Bull; Ne lentes pati, ne tā sastāvdaļas izraisīt koroziju vara.

& Bull; Lentes ir saderīga ar lielāko veidu sintētisko kabeļu izolācijas, kā arī ar citiem satiksmes lentes.

& Bull; Elektriskā izturība 22,6 kv/mm

Ražotājvalsts ASV akciju Piemērošanas Joma - Zīmola Scotch® Garums 9,1 m, Platums 25mm, Biezums -

Preces izskats

Tagi: plāksteri gludināšanas mia, galdauts tull sarkana, slēpošanas valkāt sieviešu roxy, vijole loku 4 master, vijole cristina v10, stilish sudraba gredzens, vijole chinrest 1 8, simpson krekls niezoši, touch panel sm t235.