135pcs Puse Rotājumi Balonu Komplekts Tumši Zilā & Zelta & Sequin Zelta un Baltajā Baloni, Bērnu Dušas, Kāzu, Dzimšanas dienu

€33.35 €12.67

Pievienot grozam


SKU: #w139921

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids, Vairumtirdzniecība: Jā(>50 Gab.)
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Forma Stils: KĀRTA
  • Klasifikācijas: Ballon
  • Iestatīt Tipu: Jā
  • Godu: Mātes Diena
  • Materiāls: Lateksa

135pcs Puse Rotājumi Balonu Komplekts Tumši Zilā & Zelta & Sequin Zelta un Baltajā Baloni, Bērnu Dušas, Kāzu, Dzimšanas dienu

Komplektācija: gaisa Balona krāsa: 60pcs Navy Blue/ 30pcs Balts/ 15pcs Zelta/ 20pcs Sequin Zelta Balonu lentes lentes izmērs: 5m/ 16feet Balonu sasaistīšana rīki: 2gab 100 līmes punkti: 1 rullis Rozā lenti: 1 rullis 10m/32 pēdas Āķi: 5gab

1. Mēs parasti pāriet pasūtījumu 24 stundu laikā, kad pēc saņemšanas jūsu maksājumu.Piegādes Dienā par rīkojumu, ir tikai norāde, dažkārt tiks aizkavēta par svētkiem, festivāliem, Slikti Laika apstākļi, muitas, Utt.

2. Preces tiks pārbaudītas un iesaiņotas arī, pirms mēs kuģis tos ,lai pārliecinātos, ka mūsu klienti saņems tās labā stāvoklī.

3. Cena NAV ieskaitot muitas NODOKLI, Attālā rajonā, Nodevu vai citu kreditoru Maksas no kurjera.

4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu piegādes laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs izsekot shippment un atbildes no jums drīz.

5. Mēs pieņemam peļņu un kompensācijas, 15 dienu laikā pēc pasūtījuma pabeigta, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādas problēmas.

1. Mēs piliens kuģa visur pasaulē.Mēs nosūtīsim preces, lai jūsu klientiem tieši un nebūs likt jebkuru mūsu informācijas paketi.lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja ir kādi jautājumi vai neskaidrības

2. Vairumtirdzniecības klientu, mēs piedāvājam vairumtirdzniecības cenas, un ieteiks labāko sūtījumu. (E. g DHL,EMS, Fedex...)

1. Lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, Kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes).

2. Ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi stili, lūdzu neatstāj negatīvas atsauksmes pirmajā, laipni lūdzu, sazinieties ar mums,mēs galā ar to, un izveidos vislabāko risinājumu, Jūsu apmierinātība ir mūsu motivācija to darīt labāk.

Tagi: akumulators, ņemiet vērā, 2 gab., divstāvu gulta mēbeles, kameja aproce diy, divstāvu koka gulta 50cm, misiņa armijas dog tag, bunkuru gredzenu moomin, kameja gothic smieklīgi, kaķis, trusis drēbes, klp gultņi f6800.