Jauns

Ūdens Pasaku Lotus Dušas Aizkars Beautifu Augu Patten Digitālā Druka Vannas Dušas

€17.54 €8.77

Pievienot grozam


SKU: #w140438

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Poliestera
  • raksts: AUGU
  • Stils: Pastorālā
  • Modeļa Numurs: XYH18311 XYH18312
  • Zīmola Nosaukums: XIANYUNHE
  • Iezīme: Eco-Friendly

Beschreibung:

100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes

Materiāls: Ūdensnecaurlaidīgs Poliestera,Roku Mazgāšana Un Mašīna Mazgājami-Sausās Gludināšanas Temperatūra - Nav Balinātāju

Krāsu Modelis: Dažādi modeļi

Drukāšanas Process: Digitālā Druka

Svars: 0.45 kg

Iepakojuma Saturs: 1 x Dušas Aizkars Un 12xpothook

Par Lielumu:

W150cm*H180cm W60 collas * H72 cm

W165cm*H180cm W66 collas * H72 cm

W180cm*H180cm W72 collas * H72 cm

W180cm*H200cm W72 collas * H78inch

Uzmanību

Lūdzu, ļaujiet 2-3% atšķirību dēļ manuāla mērīšana (1 inch = 2.54 cm) bout Kuģniecības 1. Mēs nosūtīsim vienumus 1-5 dienām (darba dienām, nav brīvdienu sezonu) pēc tam, kad maksājums ir comfirmed, ko platfrom. 2. Dažreiz, mēs nevaram sekot jūsu izvēlēto kuģošanas ceļš, jo mēs jums izvēlēties sev efektīvu kuģošanas veids, lai jūs.Ļaujiet jums saņemt produkta ātrāk. 3. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu ietvaros plānotais laika grafiks, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 4.Lūdzu, neatveriet strīdu bez jebkādas komunikācijas , tas ir negodīgs pārdevējs .Mēs vēlētos, lai palīdzētu jums atrisināt problēmas .Pēc Pārdošanas Pakalpojumu 1. Ja prece nav kā apraksts vai sadalīti uz tranzīta,lūdzu nosūtiet mums attēlu,mēs veiksim pilnu kompensāciju vai sūtīt jaunu produktu, jūs. 2. Ja sūtījums pazudis vai kādu produktu trūkst ,lūdzu, sazinieties un sūti mums bildes mums būs vēlreiz trūkst preces /parcel uz jums vai veikt pilnu kompensāciju.Atsauksmi 1.Ja jums patīk mūsu produktu,jūs varētu mums dot 5 zvaigžņu komentēt un dalīties ar jūsu draugu.Jūsu novērtējam ir mūsu spēkos, lai kļūtu par lielu uzņēmumu. 2. Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt komentāru.Mēs darīsim visu iespējamo, lai sniegtu jums apmierināts risinājumu.

Tagi: kronis mašīnas, sirds paklājs, aizkars dušas, grīdas, tualetes, matu noslaucīt, priekšauts kaķis, seashell vanna, akrila dvieli, žirafe tualetes, kāju nagu.