Elektriskā Mājdzīvnieku Nagu Šķēres Dzirnaviņas Suņu Kaķu Nagu Kopšanas Skuveklis Griezēji Uzlādējams Mājdzīvnieku Nagu Knaibles Pet Piegādēm

€13.99 €7.55

Pievienot grozam


SKU: #w141275

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Funkcijas: Nesāpīga, Kluss
  • Atbalsts: Dropshipping,vairumtirdzniecība
  • Vienuma Tips: Nailclippers
  • Veids: Suņi
  • Materiāls: ABS
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: AFDEAL
  • Posteņa Nosaukums: Uzlādējams Suņu Nagu Asinātāji

A tipa Pakete ietver

1* Mājdzīvnieku Nagu Dzirnaviņas, 1* mājdzīvnieku nagu knaibles, 1 *suņu nagu failu, 1 *USB kabelis, 2 *slīpēšanai, galvas pārvalki, 1* Lietotāja Rokasgrāmata

B tipa Pakete ietver

1* Mājdzīvnieku Nagu Dzirnaviņas, 1 *USB kabelis, 2 *slīpēšanai, galvas pārvalki, 1* Lietotāja Rokasgrāmata

C tipa Pakete ietver

1x Mājdzīvnieku Nagu Dzirnaviņas 1x USB Uzlādes Kabelis 1 lietotājs rokasgrāmata

Tips D Pakete ietver

1* Mājdzīvnieku Nagu Dzirnaviņas 1* USB Kabelis 1* Lietotāja Rokasgrāmata

Tips & B Iezīmes:

-NESĀPĪGA ĶEPU APGRIEŠANA&ĀTRI SLĪPĒŠANAS-Mūsu suns nagu dzirnaviņas pieņem stipra, spēcīgs motors, suņu nagu apgriešanas mašīna izmanto modernu dimanta bitu Dzirnaviņas,drošas, efektīvas, lai slīpēšana lieliem suņiem, vidējs suns,maziem suņiem. -4 SLĪPĒŠANAS OSTĀM IZMĒRS -suņu nagu trimmeris ir 3 slīpēšana porti un 1 papildus pārsegs, kas ir piemērots maziem, vidējiem un lieliem mājdzīvniekiem.Atbilstu visu veidu vajadzībām, arī darbojas efektīvi, suņiem, kaķiem, trušiem, jūrascūciņām, un putni -KLUSU & ZEMĀS VIBRĀCIJAS -Tas mājdzīvnieku nagu dzirnaviņas ir zema jauda, ātra rotācija, zemu trokšņu līmeni un zemu vibrācijas,var palīdzēt jūsu mājdzīvniekiem sajūtiet vieglumu, slīpējot savu mīluli nagi. -UZLĀDĒJAMS un PĀRNĒSĀJAMS -Mūsu uzlādējams suņu nagu šķēres, tostarp USB lādēšanas kabeli,var izveidot savienojumu ar klēpjdatoru, AC adapteris, automašīnas lādētājiem un mobilo jauda banku,var uzlādēt, mājdzīvnieku nagu dzirnaviņas, lai kur jūs atrastos.

C Tipa Funkcija

1. Šo Mājdzīvnieku Nagu Dzirnaviņas ir piemērots Kaķi, Mazie un Vidējie Suņu Šķirnes, Trušu, Jūrascūciņu, Kāmju & Putns. 2. USB Uzlāde - Šim Sunim Nagu Asinātāji ir paredzēts uzlādēt no USB, tas ir ērti uzlādēt un jums nav pat ir, lai atkritumu savu naudu, lai nopirktu akumulatorus vairs.Var uzlādēt, kad un kur vien tas iespējams.Kad pilnībā uzlādēts, dzirnaviņas būs labi, ko veic vairāk nekā 3 stundas nepārtraukta darba. 3. Mājdzīvnieku nagu apgriešanas mašīna ir trīs izmēru atveres dzirnaviņas platība dažāda lieluma nagu apgriešana.Jūs varat izvēlēties piemērotu vienu saskaņā ar mājdzīvniekiem " lielums un īpašības, savus nagus.

Specifikācija:

Produkta nosaukums: Mājdzīvnieku nagu dzirnaviņas Krāsa: Balta+melna Materiāls: ABS Amats: nagu kopšanas līdzeklis, Suņu, Kaķu, mājdzīvnieku Uzlādes laiks: 2 stundas Norises ilgums: 3 stundas Ieeja: AC100V-240V 50HZ/60HZ Izejas jauda: 5V/350MA Uzlādes režīms: USB uzlāde Akumulators: Iebūvēts akumulators Īpašības: Zems Trokšņu Līmenis.

D Tipa Iezīmes

1. Augstas cietības un neapstrādātu dimantu, slīpripas var sniegt ātru, drošu un precīzu nagi kopšanas pieredze, ir nesāpīga un droša. 2. Divi ātruma slēdzis un 3 slīpēšana ostās var plaši atbilstu dažādām nagus mazos, vidējos un pat liela izmēra pet suņiem un kaķiem, un augstu ātrumu līmenis ir vairāk ieteicami biezu nagus. 3. Built-in LED gaismas sniegs autonoma apgaismojumu, lai izvairītos no hurting jūsu mājdzīvnieki, pastiprinātas drošības, ne vairāk asiņošana vai nejauši aizskart. 4. Izslēgt skaņu un spēcīgu, motors nodrošina augstāku efektivitāti un mazāku darba trokšņa, efektīvi samazina trauksmi un pretestību no jūsu mājdzīvniekiem, arī justies brīvi, lai apgrieztu jūsu suņa naglas, netraucējot citiem. 5. Iebūvēts 3pcs 1.2 V 600mAh uzlādējamas Ni-MH baterijas var tieši powered by USB uzlāde, jūs varat uzreiz piekļūt strāvas izmantojot adapteri, barošanas banka un datori, utt, ērti izmantot ar bezvadu darbības.

Specifikācijas

Materiāls: Plastmasa Ieeja: AC 100-240V, 50/60Hz Jauda: DC 5V 1000mA Ātrums: 7000RPM(Mazs Ātrums), 8000RPM(High Speed) Baterijas Tips: Ni-MH Baterijas 1,2 V 600mAh* 3Pcs Strāvas Padeve: USB Uzlāde Uzlādes Laiks: apmēram 3 Stundas Lietošanas Laiks: aptuveni 3 Stundas Izmērs: Kā Parādīts Attēlā

Tagi: matu clipper remonts, saites suņu kopšana, suns har, pūķiem suņi, saites mājdzīvnieki, sxc mirdzumu polygel komplekts, angl dzirnaviņas, lepim, barbi krekls, biksītes pet grooming.

Recenzijas

Alinagavrilenko1989
2020-09-24
5/5
I don't test it yet, but when loading and pressing it, good power is appreciated, very fast shipping
Rockstarhockey
2020-11-06
5/5
I received the goods, everything works well. Shipping and shipping fast. Seller recommend.
Littleone Dobbs
2020-11-26
5/5
All ok
Mencar44
2020-11-07
5/5
Sent quickly, tweezers and files received in double. Not tried on my cat yet.