HUD Displeja Auto GPS Spidometrs Automātiska Ieraksta Nobraukumu 4.5 Collu Head up Displejs ātruma pārsniegšanu Signalizācijas Plug and Play Adjust Brightnes

€30.42 €16.73

Pievienot grozam


SKU: #w141686

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Vadu vai Bezvadu: Ar vadu
  • Zīmola Nosaukums: prazata

C80 Head up displejs

Pārskati: C80 ir GPS spidometrs, tie savākt ātrumu no satelīta gps.Tāpēc, tas var strādāt ar visām vieglajām un kravas automašīnām, tostarp pikaps kravas automašīnas, SUV, hibrīda enerģijas, dīzeļdzinēja automašīnu, motorolleru, ebike, ļoti vecas automašīnas . ..ko nevar strādāt par obd hud. 100% Universāla, lai visiem pārnēsājamiem instrumentiem.

Īpaša Funkcija: Ar C80 var lasīt odometra pēc iestatījumu, lasīt un atcerēties kopējo nobraukto attālumu.

Galvenā iezīme: 1. Saglabāt jūsu acu uz ceļa: uz 65 km / h, vienu sekundi, lai pārbaudītu spidometrs ir vadītāja neredzīgo 95 kājām.Daudzas nelaimes sākas brīdī, kad vadītājs izskatās uz leju, un nevar redzēt, pēkšņas izmaiņas kustību uz priekšu.Brauciet droši, nekad nav skatīties uz leju, lai pārbaudītu ātrumu. 2. zināt savu ātrumu reālā laikā VJOY HUD izmanto gps, lai noteiktu, Reālā laikā Transportlīdzekļa Ātrumu .Ir vairāki iemesli, kāpēc tur var būt starpība starp ātrumu, kas parādās uz automašīnas spidometrs un HUD.Šajā sarakstā ietilpst: 1) Kalibrēšanas nosaka transportlīdzekļu ražotājiem, lai lasītu lielā ātrumā, tā, lai to speedometers nekad norāda uz mazāku ātrumu par faktisko transportlīdzekļa ātrumu. 2) Neprecizitāte, spidometra dēļ pēcpārdošanas izmaiņas, piemēram, dažādu riepu un riteņu izmēriem vai dažādu diferenciāļa zobrati.

Tagi: inžektora tdci, strava gps spidometrs, gps spidometrs ātrums, glitz led projektors, auto hud displejs, gps spidometrs universal, chery sajūgs, auto gulēt, tesla led projektors, auto hud.