Zobu Mutes dobuma Irrigator Zobu Tīrāku Ūdeni, Flosser Spa Zobu Aprūpi, Tīru Ar 7 Multi-funkcionālo Padomi Ģimenei

€44.47 €36.46

Pievienot grozam


SKU: #w143044

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Apjoms: 1000ml
  • Modeļa Numurs: BD-JA0069
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izstrādājuma izmērs (L x W x H): 20.50 x 17.50 x 9.00 cm
  • Zīmola Nosaukums: BarraDent
  • Barošanas Avots: elektriskā
  • Sprauslas: 7 uzgalis un 1 zobu suka
  • Iepakojuma Svars: 1.251 kg
  • Spriegums: 100-240V
  • Veids: Elektriskā Mutvārdu Irrigator
  • Materia: Plastmasas
  • Vienuma Tips: Mutvārdu Irrigator
  • Vecuma Grupa: Pieaugušie
  • Preču Kvalitātes Sertifikāciju: ce

Funkcijas

UZLABOTAS Tīrīšanas un uzkopšanas tehnika - ĻOTI EFEKTĪVI!Šī vienība ir ļoti efektīvs attiecībā uz izņemšanas plāksne issues.By izmantojot Nicefeel flossers, mēs varam noņemt gandrīz 99% no Plāksnes atrast mutē.Tie ir izrādījušies efektīvāki par tradicionālajiem zobu diegs, lai samazinātu aplikumu, gingivīts, un smaganu problēmas.Ar spēcīga pulsācija, uz Nicefeel ūdens flosser izrādījās efektīvāka par zobu suka un zobu diegs.Aprīkots ar 10 ūdens spiediens un pulsācijas, lai attīrītu dziļi starp zobiem un zem smaganu līnijas, kur regulāri flossing nevar sasniegt.Kombinācija 10 ūdens pulsācijas ir pielāgota, ērtāk, izmantojot gūto pieredzi. 1) 3 Parasto Augsta Spiediena Padomus ar 3 krāsu gredzenu vispārējai lietošanai.Labākais nakts tīrīšana. 2) 1 Mēles Tīrītājs Padoms par svaigu elpu.Kasīšana un flush uzmanīgi, lai likvidētu baktērijas un sēra savienojumus. 3) 1 Periodonta Padoms par periodonta kabatām.Paredzēti skalošanai, dziļi zem gumline. 4) 1 Ortodontijas Padoms par bikšturi pārvadātājiem.Flush no pārtikas drupām & baktērijas no visas zobiem atrast zem smaganas.Tas arī noņem grūti sasniedzamās plāksne ap ortodontijas balsti un vadi. 5) 1 Zobu Aplikumu Padoms par implantiem, kroņi, tilti un citas restaurācijai.Tas ir 3 plānas saišķi sari lai piekļūtu spītīgs plāksne ap implantiem, kroņi, tilti un citas jomas, kas ir uzņēmīgas pret aplikuma uzkrāšanos.

Par produktu

PĀRLIECINIETIES, KA PADOMI IR RŪPĪGI JĀIZTĪRA PĒC KATRAS LIETOŠANAS AR EKSKLUZĪVU TEHNOLOĢIJU!Radošā iebūvēts gaismas sterilizēt padomus viegli pēc katras izmantošanas. 7 padomi, ir iekļautas būvēt uzglabāšanas nodalījums, papildus uzglabāšanas nepieciešama.Ar šo zobu mutes dobuma irrigator , jūs nekad noraizējies par nešķīstu padomus, ĪPAŠU STERILIZĀCIJAS TEHNOLOĢIJU, kas padara pārliecināts, ka jūs izmantot, rūpīgi notīriet padomi, kas palīdzēs jums pašu veselīgas smaganas, svaigu elpu un baltākus zobus!NOŅEMT GANDRĪZ 99% NO PLĀKSNES ATRAST MUTĒ!Noņem līdz pat 99.9% tikai 3 sekundes plāksne no apstrādātām teritorijām, un ir līdz pat 50% vairāk efektīvi, lai uzlabotu smaganu veselību salīdzinājumā ar string diegs nekā citi ūdens flosser.Ar Nicefeel zobu ūdens flosser nodrošina lielisku ūdens flossing sniegumu.Tas attīra, dziļi starp zobiem un zem smaganu līnijas, kur tradicionālās suku un flossing nevar sasniegt, izmantojot unikālu ūdens spiediens un pulsācijas.PAŠU VESELĪGAS SMAGANAS, SVAIGU ELPU UN BALTĀKUS ZOBUS!Šī zobu kopšanas produktu ir ieguvuši spēju, lai novērstu visas pārtikas daļiņas un netīrumus atrast starp zobiem efektīvi.Elektriskā flossers ir būtiska daļa no zobu higiēnas visu vecumu cilvēkiem, jo tas nodrošina, ka jūsu zobi būs veseli un elpa ir svaiga ļoti ilgu laiku, un ka jūsu smaganas arī būs veselīgi, daudz ilgāk.Tas arī pabalstus cilvēkiem ar lencēm, implanti, kroņi, tilti, un finiera utt.ALL-IN-ONE ZOBU KONSERVĒŠANAS IERĪCES LIETOŠANAS ĒRTUMU!Šī zobu ūdens flosser piedāvā profesionālus rezultātus ar vieglumu un lielākas ērtības.Nāk ar REGULĒJAMU PULSĒJOŠA ŪDENS SPIEDIENA režīmi, jūs varat izvēlēties atbilstošu spiedienu, kas vislabāk atbilst jums!Suku un flossing ir tagad, iespējams, ar vienu ērtu ierīci, kas ietaupa counter telpā un elektroenerģijas noieta tirgus.360 ROTĀCIJAS VIRZIENA KONTROLES ROKTURI var regulēt leņķi, tīrīšanas visās jomās, no jūsu mutes.Daudzi cilvēki iziet string diegs ārstēšana.Bet Nicefeel ūdens flosser ir zinātniski konstatēts, ka trīs reizes labāks risinājums, salīdzinot ar string diegs ziņā tīrīšanas zobus.Kas vairāk, jūs varētu stiprina jūsu smaganas, izmantojot mūsu Ūdens Flosser.Tas ir arī konstatēts, ka labāka attieksme, salīdzinot ar string diegs risinājumu.Nekad nav jāuztraucas par to, baktērijas uz jūsu izmantot jet padomus, izmantojot mūsu īpašo tehnoloģiju!

Pacakge Iekļauts

1 x Galvenā Mašīna, 1 x Rezervuārs , 7 x Padomus, angļu Rokasgrāmata

Tagi: xiaomi mijia irrigator, zobu irrigator ovonni, ultraskaņas zobu tīrīšanas līdzekļi, hot spa, zobārstniecības instrumentu, dzīves ūdens destilētājs, portatīvie mutes irrigator ūdens flosser, h mutvārdu irrigator, azdent vadītājs, irrigates waterpulse.

Recenzijas

Avalos Gaston
2021-01-28
5/5
The product corresponds to the description. They did not communicate with the seller. Immediately checked, everything works. Thank you so much.
Fing Fing
2021-02-09
5/5
The parcel received quickly. The product fully corresponds to the description. After the test I will add a review
Kadetakias
2021-01-19
5/5
It came very quickly! In 9 days. Connected, tried, everything works.
Svetusya Stz
2021-01-28
5/5
Came in excellent condition, well packed. Long delivery. I recommend to buy.
EASTSIDEBELL
2020-10-20
5/5
The product corresponds to the description, I recommend the seller!