Metāla Kristāla Nomaiņa Joslās, kas ir Saderīga ar Huami Amazfit GTS Skatīties,Nerūsējošā Tērauda Siksnu Aizdare, Rotaslietas Aproces Sievietēm

€15.56

Pievienot grozam


SKU: #w143260

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: newcool
  • Veids: Pulksteņu Siksniņas
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda Crystal
  • krāsa: Multicolors

Funkcijas

-- Maigumu ir mērens, ļoti ērti valkāt -- Compression molding, izturīga un izturīga -- Materiāls:Nerūsējošais Tērauds .?? -- Saderīgs ar Huami Amazfit GTS Skatīties ,nesatur skatīties. -- Izmēru var pielāgot saskaņā ar apstākli, atsevišķu rokas Saderīgs ar: Samsung Rīku S2 Classic par Samsung Pārnesumu Sport ?Samsung Galaxy Skatīties Active Samsung Galaxy Skatīties 42mm par Moto 360 2nd Gen Vīriešu 42mm Fosilā Q Tendenču par LG Skatīties Sports par Huawei Skatīties 2 / watch 2 pro par Oļu Laiks Kārtā Liels, lai Withings Tērauda AP 40mm par Huami Amazfit RKP par Ticwatch 2 / Ticwatch E Nokia Tērauda / Nokina Tērauda AP par Garmin Vivoactive 3 / vivoactive 3 mūzika Šie datumi arī fit simtiem citu tradicionālo pulksteņi ar standarta 20mm mēlīte platumu.

Tagi: amazfit signāls ekrāns, fosilā q, garmin vivo aktīva 3 siksna, amazfit aproce, amazfit rkp filmu, amazfit trex, amazfir vtn gadījumā, amazfit gt siksna, amazon gadījumā vtn, gt siksna.