Tonwon 2 BT3.0/4.0/WiFi Automašīnu Diagnostikas Skeneris Rīku OBDII Ierīce, Instruments Pārbaudīt Transportlīdzekļa Motora Kodu Lasītājs iOS Un Android

€13.90

Pievienot grozam


SKU: #w143638

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Programmatūras Atjaunināšana: No
  • Programmatūras Versija: Tonwon 2 BT3.0/4.0/WiFi
  • Valodas: angļu
  • Aparatūras Versija: Tonwon 2 BT3.0/4.0/WiFi
  • Vienuma Tips: Kods Lasītājiem & Scan Rīki
  • Īpašas Pazīmes: Bluetooth
  • Zīmola Nosaukums: OBDIICAT
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

OBD2 Kodu Lasītājs, Skeneris APRAKSTS:

TONWON wi-fi / Bluetooth nolasīt un dzēst kļūdas no visvairāk automašīnām, kas veikti pēdējo 20 gadu laikā.

Pilnībā savietojams ar visiem OBD2 protokolu un komandas.

Saderīgs ar OBD2 / EOBD atbilst automobiļiem un vieglajiem kravas automobiļiem (asv, gadu, ir 1996. gadam un pēc tam.NAV saderīgs ar 24V kravas automašīnas, traktorus u.c.).

Ja jums ir kādi jautājumi par auto OBD2 saderību ,Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms iegādāties.Mēs palīdzēsim jums to pārbaudīt.

TONWON OBD2 Kodu Lasītājs Skeneris ir nesen izstrādātas ar jaunu funkciju.

Auto miega amats.Vakariņas zems enerģijas patēriņš (gaidīšanas patlaban ir zems, lai 3mA ), tāpēc var tikai fit OBD porta gadā.Tas nebūs notecina akumulatora jauda

★Darbojas ar iOS app:

OBD Auto Ārsts .Dashcommand .OBD Fusion .

★Darbojas ar Android app:

OBD Auto Ārsts .Griezes momenta .Dashcommand .OBD Fusion .

OBD Auto Ārsts .ect.

(PIEZĪME: Maksa varētu piemērot)

★Lasīt gan nonspecific un ražotājs traucējumu kodi.Ātri, ARM procesora, kas ļauj līdz 30 PID sekundē.

★Lasīt un dzēst kļūdas kodu, izslēdziet MIL (pārbaudi motora gaismas).apskatīt iesaldēt rāmis datus & I/M gatavību monitoriem.Ietaupiet naudu!

★Lasīt reālā laika ECU sensoru datus (Motora APGR. / min.Degvielas Sistēmas stāvokli, Degvielas Spiediens.Skābekļa sensors spriegumu un daudz lasāmā parametrus par savu transportlīdzekli) .Sagatavot emisijas testēšanai.

Izmantojot TONWON WiFi ar lielisku OBD2 app.Tur ir vēl vairāk jautrības, lai atklātu!

TW2 BT 3.0

TW2 BT 4.0

TW2 WIFI

1.Par piegādes laiku,Vispārīgi Runājot,3~5 dienas DHL/UPS piegādes.7~10 dienas EMS piegāde.15~30 dienas HK Post Gaisa Pasta piegādi.

2.Lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja jūsu piegādes adrese ir attālā rajonā, DHL, jums ir nepieciešams, lai apmaksātu citu 36usd tālvadības piegādes maksa.

3.Lūdzu atstāt mums ziņu, lai pastāstītu mums, lai vērtība, ko mēs varētu uzrakstīt uz iepakojuma.Mums ir liela pieredze par muitošanu.Lūdzu, pastāstiet mums, kāds ir labākais cenu, lai jūs par deklarēto vērtību paketi, tāpēc, ka jūs varat izvairīties maksāt augstu nodokli.Kā mēs zinām,Ungārija, krievijas Federācija un TURCIJA ir stingri importa politiku, tādēļ, ja jūsu pakete dodas uz šīm valstīm, jums ir diezgan pazīstams ar politiku, un pastāstīt mums, kas ir labākais.Ja jums ir no Brazīlijas, jums ir sniegt savu CPF NUMURS(NODOKĻU maksātāja reģistrācijas NUMURS).

1.Lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat sūtījumu, ja jūs saņemsiet bojātu preci.

2.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu producs un vēlaties atgriezties pie mums, lūdzu, veiciet contaction ar mums 2 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmuši pasūtījumu.Vai mēs nevar veikt preces apmaiņu vai kompensāciju.

3.Kad jūs atgrieztos produktu mums, lūdzu, sūtīt atpakaļ ar oriģinālo iepakojumu un nodrošina izsekošanas skaits .Un jums ir nepieciešams, lai veiktu atpakaļ kuģniecības maksas.Tāpēc, lūdzu, uzmanies, pirms pasūtīt.

4.Mēs atmaksāsim, ja mēs saņēmu atpakaļ produktu.Ja jūs vēlaties nomaiņa,jums būs jāmaksā atpakaļ kuģniecības maksa,un mēs maksas kuģniecības maksa atpakaļ uz jums.

1.Mēs tiešām appraciate jūsu drīzu apstiprinājumu, kad saņēmām pasūtījumu.

2.Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi 1 minūti,bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!

1.Mūsu darba laiks ir no 8:30 am - 23.00 pm.

2.Lūdzu atstāt mums ziņu, ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas, kad mēs nevis internetā.Mēs sniegsim jums atbildi, kad mēs saņēmām ziņu.

3.Mēs sirsnīgi sveikt savu izmeklēšanu jebkurā laikā.

Tagi: obd2 ar wifi, cr3001, odb skeneris, obd2 xtool, konnwei obd, obd 2 scaner, odb2 skeneris, AD310, obd renault, Auto Kodu Lasītājs.