Personības Hip Hop, Punk Bikses Viduklis Ķēdes Hipster Candy krāsas Bikses Ķēdē Džinsi Keychains Modes Sieviešu Meitene Rotaslietas

€5.42 €3.95

Pievienot grozam


SKU: #w143697

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Metālu Tips: Dzelzs sakausējuma
  • Metāla Krāsa: Zelta krāsa
  • Skaits: 30
  • Formas\raksts: KĀRTA
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Modeļa Numurs: BT03054
  • Stils: Hip-hop,Rock,Punk
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Fit: Sievietēm,Sieviete,Dāma
  • krāsa: balta,melna,zaļa,rozā
  • Funkcijas: "Eiropa 2020" krāsains pārspīlēti hip hop bikses ķēdē

Iezīmes : Punk akrila bikses ķēdē

Materiāls: Akrils,Metāla (materiāls no bieza ķēde ir akrila / plastmasas, un svars ir vieglāks.Materiāls plānas ķēdē ir no metāla.)

Krāsa: Balta, Melna,Zaļa,Rozā

Izmērs: Kā attēlu

Paketē iekļauts:

1x pilnīgi Jaunu Produktu

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.

2. Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana

1. Ja ir preces, kas izdoti?

Pēc tam, kad maksājumu, mēs nosūtīsim sūtījuši, un pēc iespējas ātrāk, parasti 1-5 dienu laikā, un piegādes laiks uz svētku vai īpašu, laika apstākļi būs jāatliek.

2. Kad es varu saņemt preci?

Parasti, preces var saņemt ietvaros 15-60 dienas , un piegādes laiku dažādu loģistikas metodes var atšķirties.Mūsu bieži loģistika ir Cainiao Super Ekonomikā, Pasaules, Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus, Cainiao Super Ekonomiku, kas parasti var tikt saņemti 35-55 dienas.piegādes laiks uz svētku vai īpašu, laika apstākļi būs jāatliek.Ja jums ir kādi jautājumi par loģistiku, jūs varat sazināties ar mums.

3. Ko man darīt, ja ir problēmas ar precēm, ko es saņēmu?

Ja preces ir bojātas vai pastāv kvalitātes problēmas, lūdzu nosūtiet mums priekšstatu par attiecīgo produktu.Mēs apstiprinām, ka mūsu dēļ, mēs sniegsim jums kompensācijas vai izsniegšanu.

Ja esat apmierināts ar preci, lūdzu, rakstiet mums uz kompensāciju vai nosūtīt vienas nedēļas laikā.Visas preces ir jāatgriež sākotnējā stāvoklī un pircējs ir atbildīgs par atdošanas

4. Cik daudz pirkt, var saņemt atlaidi?

Lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums zemāko cenu, pamatojoties uz daudzumu, kas var iegādāties.

Ja ir kādas problēmas ar precēm, Lūdzu, sazinieties ar mums ,mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.Negatīvas atsauksmes nevarēja atrisināt jebkuru problēmu.mēs esam godīgi pārdevējs, lūdzu, dariet mums to darīt, cieņa vienam pret otru.Jūsu atzinība ir mūsu spēkos, lai pārvietotos uz priekšu .Ceru, ka saņemsiet savu 5 zvaigžņu atsauksmes,paldies tik daudz!

Mūsu kompānija atrodas Yiwu, Zhejiang, Ķīnas, ar spēcīgu ražošanas jauda un liels skaits akciju.Mums ir pieredze ārējās tirdzniecības, un jums var uzticēties mums, lai kalpotu jums labi.Klientu apmierinātība ir mūsu lielākais mērķis.Ja jums ir kādi jautājumi par darījumu, jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā.Mēs redzēsim informāciju, kas jums atbildēsim, cik drīz vien iespējams.

Tagi: auduma keychain, anna keychain, ķēdes bikšu, ķēdes bikšu, punk ķēdes džinsi, hip hop plastmasas vāciņu, ķēdes elsas, sieviešu bikses ķēdes, ķēdes atslēga, duplo bumbu palaist ierakstu.