32mm Malkas Urbis Rokas Urbi Apaļa/Kvadrātveida/Skrūvēm Koka Samazināt Rīku, Koka Spirālveida Atdalītājs Konuss Reamer Perforators Vadītāja

€13.40 €9.38

Pievienot grozam


SKU: #w144006

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmantošana: Koka Urbšanas
  • 4. funkciju: Perforators Vadītāja
  • Veids: Centrs Urbis
  • Funkcija 5: Rokas Urbi
  • Materiāls: Augsta Oglekļa Tērauda
  • Modeļa Numurs: Malkas Urbis
  • Funkcija 3: Kvadrātveida
  • Zīmola Nosaukums: Tomastine
  • Garums: 32mm
  • DIY Piederumi: Kokapstrāde
  • Iezīme 2: Urbis
  • Līdzeklis 1: Malkas Urbis

Funkcijas: Premium materiāls nodrošina maksimālu izturību un izturību ilgstoša izmantošana.Naudas sodu meistarība, skaidras līnijas un stabilāku darba sniegumu.Anti-slip groove dizains novērš slīdēšanu un uzlabo efektivitāti.Viegli darboties.Asas galvas palīdz, lai atvērtu koka ātrāk.Urbt tikai, citi piederumi demo attēlā nav iekļauti!Specifikācija: Materiāls: oglekļa Tērauds ar Augstu oglekļa Krāsa: melna Kāta Forma: Kvadrāts,aplis,Sešstūris kopējais garums(mm) platums(mm) asmens garums(mm) kāta diametrs(mm) Apaļa kāta 158 32 78 9 Kvadrātveida kāta 158 32 78 7 Sešstūra kātu 158 32 78 8 Pakete ietver: 1 x Malkas Urbis

(1) Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Mail/Epacket piegādes laiks ir aptuveni 25-50 dienu (daži ir nepieciešams aptuveni 45 dienas), lūdzu, lūdzu, esiet nedaudz pacietīgi, kamēr gaida savu zemes gabalu. (2)Jūs apsvērt arī citus Express ( DHL, vai EMS) 2 8 dienām piegādāts. (3)Lūdzu, sazinieties ar mums uzreiz, ja ir kādas aberrant pastu. (4) Lūdzu sūtīt mums savus ierosinājumus, kā jūs zināt, kaut ko labāku, nekā mums.Mēs novērtējam jūsu labas idejas. (5) Ja jūs cena mūsu Ķīnas ziņu bezmaksas piegāde posteņiem, mēs TIKAI transporta pa PASTU Ķīnas.Mēs varētu veikt savus pienākumus pats kā tas, ko mēs esam vienojušies. (6) Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa. (7)Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu tevi, bet ne jebkuras nepamatotas prasības, lūdzu.

(1), Lūdzu, izlasiet mūsu preci specifikācijas iepriekš rūpīgi un apstiprina, ka ir tas, kas jums nepieciešams. (2) Jūs parunā ar mums tiešsaistē, vai atstājiet ziņu šeit par jebkuru jautājumu, kas mūsu objektu, piegādes termiņu un cenu. (3) Ja dažas papildu prasība par mūsu objektus, lūdzu, nekautrējieties lūgt mūs.

Klientiem vajadzētu būt pārliecināts, vai ar to valstīm ir atļauts importēt Šo produktu pērk.Ja neesat pārliecināts par to, vai jūsu valstī ļauj šāda veida produktus, mēs iesakām jums sazināties ar pasūtījuma apstiprinājumu.Mēs neesam atbildīgi par zaudējumiem sakarā ar muitas konfiskācijas.

(1)Mēs pārbaudīt katru preci pirms nosūtīšanas, lai nodrošinātu, ka tie ir labā stāvoklī. (2) Kā pieredzējis piegādātājs mēs pakete preces kartona kaste ar EPE, kas varētu novērst jūsu vienumus no kādu negaidītu zaudējumu efektīvi piegādes laikā. (3)piedāvājam jums ātra piegāde, parasti ap 2 darba dienas sagatavošanā.Tas ir aptuvenais laiks, jūsu sūtījuma datiem, varētu būt līdz pat jūsu īpašiem pasūtījumiem. (4)Mēs vēlētos, lai jūs zināt izsekošanas numuru pēc tam, kad mēs esam izsūtījuši savus produktus.

Kad jūs iegūt zemes gabalus, ja jebkuru problēmu, par nosūtīšanas vai kvalitāti, lūdzu, sazinieties ar mums uzreiz, nevis strīdu.Un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt tik strauji, kā mēs varam.Lūdzu atstāt mums savu komentāru par mūsu produktiem, un ekspluatācijā pēc tam, kad esat saņēmuši jūsu produktiem; tas mums palīdzēs labāk nākotnē.Mēs?ll rezerves nekādas pūles, lai uzlabotu mūsu visu sistēmu, lai apmierinātu visas mūsu veida klientiem.

Tagi: vietējās laukumā, koka rīku, dimanta kodols urbt granīta, žurnāls sadalītājs, countersink koka, lee valley optisko centru perforators, drill bits, automāti centrs perforators, cirvis nometne, līdzeklis koka.

Recenzijas

Felipemoraesbh
2021-01-05
3/5
The article has three different models which are set out in the catalogue, but it does not match the names with the drawings displayed there is the order failure, the product looks good but does not serve me otherwise all well, thank you
Www Istomin
2020-12-05
5/5
Received quickly. I have not tried the tool yet
Rayfell89
2020-11-22
5/5
Works very well thank you
Gabulldawgs69
2021-01-27
1/5
The metal is soft. Thread ripped Dont advise It is better to go to the torment
Sean Gallon
2020-12-22
5/5