Samsung Galaxy Tab E 9.6 SM-T560 SM-T561 T560 T561 Touch Screen Digitizer Stikla+LCD Displejs Daļas Nomaiņa

€9.06

Pievienot grozam


SKU: #w144213

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: Samsung t560
  • Ekrāna Izmērs: 9.6 collas
  • Produkta Tips: Tablete Touch Panel
  • izcelsmes vieta: Ķīna (Mainland)
  • Saderīgu Zīmols: Samsung
  • Displeja Izmērs: 10~13 Collu
  • krāsa: Melns&Balts
  • Ekrāna Tips: Kapacitīvais Ekrāns

Dārgie draugi liels Paldies, ka izvēlējāties mūsu produktu, lūdzu, izlasiet šo instrukciju uzmanīgi, pirms faktiskās uzstādīšana: .Mēs esam apņēmušies nodrošināt "vienas pieturas" iepirkuma un pārstrādes pakalpojumus klientiem visā pasaulē, no remontdarbnīcām, reģionālās izplatītājus, atjaunotas augiem. .Visi Moble tālruņa remonta piederumi ir par profesionālā dienesta inženieru tikai tad, Ja jums nav pietiekami daudz tehnoloģiju, lai to instalētu un joprojām vēlaties iegādāties to šeit, mēs iesakām, ka jūs atrast tehniķis.Lūdzu, Atcerieties: Kad instalēšana neizdodas, lūdzu, pārliecinieties, vai daļa nav darba, un mums nebūs uzņemties nekādu atbildību. .Mēs darām n nevēlaties atkritumu savu dārgo laiku, lūdzu, saprast, Ja jums ir vairumtirdzniecības vai ir citi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani trademanager.paldies.Par Kuģniecības: Īpašības: 1. Nāk ar aizsargājošu burbulis soma un drošā iepakojumā 2. Pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, un 100% strādā arī 3. Piegāde 5 darba dienu laikā pēc tam, kad apstiprināts maksājuma. 4. Preces piegādes izsekošanas skaits tiks ieteicams, lai jūs.Lūdzu, ņemiet sazinoties ar vietējo pastu, kad jūsu iegūt izsekošanas numuru.Lai pārliecinātos par pircēja interesi, mēs varam TIKAI, lai kuģis objektus valstīm, kas uzskaitītas .ja jūs izvēlaties, Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus Piegāde Veids , Izsekošanas Numuru Var tikai Izsekot dienā no Nosūtīšanas .Transportēšanas laiks ir 20-45 dienas , ja jūs nevarat saņemt savu sūtījumu

. laikā par 45 dienām , pls sazinieties ar mums, lai paplašinātu aizsardzības dienu ,paldies !ja jūs donot saņemt sūtījuši, un pēc tam, kad 60 dienas, Mēs apsolām, mēs veiksim pilnu kompensāciju. (tāpēc, lūdzu, donot piemērot strīdu 60 dienu laikā, tas ir nevēlami, Brazīlija un Krievija 90 dienu laikā) .

Piegādes laiks: (darba dienās): DHL: 3-7 dienu laikā UPS: 3-7 dienu laikā Fedex: 3-7 dienu laikā EMS: 5-10 dienas Singapūra Pastu: 10-25 dienas Honkongā Post, Gaisa Pasts: 25-60 dienas, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts: 30-60 dienas www.olivers.lv Standarta Piegāde: 20-60 dienas www.olivers.lv Saver Shipping: 25-60 dienas, Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus: 25-60 dienas.Lūdzu, Ņemiet vērā : Ja jūs pasūtīt, pārliecinieties, ka jums izvēlēties transporta veidu; *** Yanwen Ekonomikas Air Mail --- Nav Garantijas, Ca n nav Uzskaiti; *** Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus --- Nav Garantijas, Ca n nav Uzskaiti; ***** www.olivers.lv Saver Shipping --- Garantijas, Var Izsekošanas; ***** www.olivers.lv Standarta Piegāde --- Garantijas, Var Izsekošanas; Atsauksmes: > Mēs novērtējam jūsu biznesu, ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu, sniedziet mums pozitīvas atsauksmes. > Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mūsu mērķis ir nodrošināt augsta Līmeņa Klientu Apkalpošanas, mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Sazinieties ar mums, Jūs novērtē pircēji, ja jums ir kādi jautājumi.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbildētu uz jūsu e-pastu, cik drīz vien iespējams.Tomēr, sakarā ar augstu apjoma ikdienas ienākošos e-pastus un laika joslu starpību, mēs, iespējams, nevar, lai atbildētu jūsu e-pastu uzreiz .Mēs centīsimies sniegt jums atbildi 24 stundu laikā.

Tagi: samsung galaxy tab e t561 mīksts ekrāns, lcd samsung cilnes, 9 šķidro kristālu displejs, ekrāna sm t560, samsung galaxy tab e t561 skārienekrānu, aun lcd displejs, e pl5 displejs, sm t561, modelis samsung sm t560 gadījumā, auduma sm t561.