Jauns

NT68676 LCD Kontrolieris Vadītāja Valdes Lvds Pārveidotājs Converter Komplekts B156XW04 V. 5 1366X768 LED Paneļa monitors HDMI-saderīgam+DVI

€21.49 €17.62

Pievienot grozam


SKU: #w144219

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Komplektā: 1366X768
  • Valsts Montāža: Gandrīz Gatavs
  • Sertifikācija: NAV
  • Zīmola Nosaukums: COOERQI
  • Modeļa Numurs: B156XW04 V. 5
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Saderība: Citi
  • Kameru, Kas Aprīkota: No

M. NT68676.2.A(HDMI+DVI+VGA+Audio), LCD/LED Ekrānu Kontrolieris Valdes Diy Monitoru Komplekts B156XW04 V. 5

Tas ir lielisks komplekts viegli salikt LCD kontrolieris komplekts, kas ir izmantoti, lai ieslēgtu tukša klēpjdatoru LCD panelis uz desktop/PC monitors.Tas būs pārsteigums, ka savu kailām LCD būs labi izmantot, un tas vairs nav uzskatāms par atkritumiem.Tas ir M. NT68676.2.A LCD Kontrolieris Valdes Komplekts, kas ir par B156XW04 V. 5 Klēpjdatoru LCD Panelis , plug&play kit, nav nepieciešams lodēšanu.

Vajadzīgie Piederumi pagrieziena tukša LCD datora monitors: LCD Kontrolieris valdes, Inverter, LVDS kabelis, Tastatūra, VGA kabelis/DVI Kabelis/HDMI kabelis, Strāvas Adapteri.Ja jūs jau esat VGA kabelis/DVI kabelis/HDMI kabeli un strāvas adapteri (Jaudu 12V,4A-tas ir maza izmēra lcd no 10,1 collas 19inch) šis komplekts ir lieliska izvēle, lai jūs, kas cits, tur ir daži citi veida komplekti iespējas mūsu veikalā, noklikšķiniet šeit.

LCD Kontrolieris Valdes M. NT68676.2A:

M. NT68676.2.A monitora kontroles padomi, kas var atbalstīt LED/LCD paneļi.Tā var atbalstīt izšķirtspēju līdz 2048X1152.

M. NT68676.2.A var sinhronizēt ar datoru, automātiski.Sinhronizācijai nepieciešams sinhronā signālu, kas horizontālā un vertikālā sync ir atdalītas.

M. NT68676.2.A var atbalstīt dinamiskā kontrasta kontrole, austiņu ieejas un digitālo skaļuma kontrole vienlaicīgi.

Izmērs kontrolieris valde: 139mmX58mmX17mm

Ir izmēģināt, un jūs saņemsiet lielu pārsteigumu!

Pēc tam, jūs plānojat, lai iegūtu šo komplektu?

Piezīmes :

1. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu LCD ir ok pirms solīšanas šo preci, arī jums būs atbildīgs par nesaderību.

2. Ja jums bažas, daudz par izšķirtspēja, lūdzu, apsvērt pirms solīšanas!

3. Ja jūs neesat specializējas elektronikas vai ir šaubas operācijas, lūdzu, sazinieties ar mums instrukcijas, kā mēs nespējam atbildīgs par nepareizu darbību.

4. Pēc apdares pieslēgšana, lūdzu, nesteidzieties, lai ieslēgtos!Pirmkārt, izmantojiet multi-metru, lai pārbaudītu, vai GND LCD ir savienots ar GND personas datu apstrādātāja padome.Ja ne, lūdzu pārbaudiet savienojumu vēlreiz.Ja jā, lūdzu, pārbaudi, vai tur ir īssavienojums starp sarkano vadu un melno vadu no LVDS kabeli.Ja tur ir īssavienojums, tas nozīmē, pretējā savienojumu vai citas kļūdas.Kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums.DIY ir nepieciešama noteikta profesionālās zināšanas, lūdzu, lūdzu, uzņemties atbildību par risku.Metāla kontakts ir atļauta, ja darbina uz personas datu apstrādātāja padome, citādi īssavienojums var rasties, kas var izraisīt nepieejamību personas datu apstrādātāja padome.

Amerikāņu Draugs cryalith ir Aveņu PI Dators:

Austrālijas Draugs beyelka Projekts:

Veiksmīgs Piemērs (rossg77 -- Amerikāņu drauga Projekts ):

Veiksmīgs Piemērs (radicalboy_fr -- franču drauga Projekts ):

Veiksmīgs Piemērs (docpot2008 -- Kanādas drauga Projekts ):

Malta Draugs drac1977 Projekts:

ASV Draugs loafer_tingo Projekts :

Mācības savienot kontrolieris valdes LCD:

1. Atņemt veco invertora un veco LVDS kabeli no LCD panelis.

2. Pievienojiet jaunu invertoru un LVDS kabeli, lai savu LCD paneli.

3. Pievienojiet kontrolieris valde ar DATORU, izmantojot VGA kabelis/HDMI Kabelis/DVI kabeli.

4. Ieejas jauda 12V,4A. ( Lūdzu, nav pārskatīts sprieguma džemperis iestatījumu, lcd kontrolieris valde pirms apstiprinājumu no mums, jo nepareizi pārskatīt šo spriegumu saņemsiet savu lcd burnt.By tā, lūdzu, nav pievienojiet lvds kabeļu nepareizi, daži nepareizi connecton varat saņemt jūsu lcd sadedzinātas arī, ja jūs neesat pārliecināts, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums. )

Pakete Ietver: 1 X LCD Kontrolieris Padome (M. NT68676.2A), LAI B156XW04 V. 5 1 X 5 taustiņi Tastatūra 1 X kabeļu LVDS

**** LCD kontrolieris padome, iespējams, ir nedaudz atjaunināt piegādātājs, tātad, viņi var būt ne tādam, kā parādīts attēlā.Ja jūsu lcd nav šajā sarakstā, šo preci, lūdzu, nelietojiet pirkt šo komplektu, tas var nebūt jums piemērots, un tas var būt ar atšķirīgu cenu.Ceram uz jūsu sapratni.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jūsu lcd modeļa numuru, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu.

Laipni lūdzam pielāgot savu komplektu! -- Vienums tiks nosūtīti Šveices Post Aviopastu.Piegādi veiks 7-30 darba dienu laikā(neskaitot brīvdienas) ir atkarīgs no atrašanās vietas.Dažas valstī ir ar lēnu piegādi, kas var izraisīt aizkavētu, ceram uz jūsu sapratni, ja lietas notiktu.

-- Mēs kuģis visas preces vienas darba dienas (no pirmdienas līdz piektdienai) tikai pēc muitošanas maksājumu pēc jūsu sniedzot mums lcd modeļa numuru, izņemot sestdienas, svētdienas un svētku dienas.

Paziņojums : Muitas Nodokļi

Importa nodokļi un Muitas Nodevas, jūsu valsts NAV IETVERTI postenī cena un piegādes izmaksas .Šie tarifi ir pircēja pienākums.

Ja jums ir problēmas ar jūsu valsts Muitas par savu sūtījumu , lūdzu, sazinieties ar mums!Mēs vēlamies, lai jūs būtu apmierināti ar mūsu produktiem.Un jūsu apmierinoša, ir ļoti svarīgi, lai mums.

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja rodas kādas problēmas, un mēs darīšu visu iespējamo, lai novērstu to.Šeit ir mūsu maldinoši & neapmierināts preces politiku.

-- 1. Mēs pieņemam peļņu vai atl 5 dienu laikā pēc tam, kad saņemta prece (- s).Objektiem IR jābūt to sākotnējā stāvoklī, nav nodilušas vai mainīt.

-- 2. Mums NAV jāatmaksā atpakaļ nosūtīšanas maksas.Kompensācijas tiks sākotnējā cena, kas samaksāta, un tiks izsniegtas 7 (septiņu) darba dienu laikā pēc tās saņemšanas atpakaļ.

Tagi: 72v dc to ac inverter, b156xw04 v7, b156xw04 v5, 32 lcd panelis, b156xw04, āra power inverter, 6916l 1957e, bmw lvds konvertētājs, 5 w led augt panelis, sludinājumu dēlis.