Jaunu Magnētisko Bērnu Bloķēšana Bērnu Aizsardzību, Bērnu Drošības Atslēga Bērniem Atvilktnes Ieslēgties Kabinetā, Durvju slēdzenes Ierobežotājs 4locks+1 atslēga

€4.38 €2.72

Pievienot grozam


SKU: #w144651

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Svars: 108g
  • krāsa: Balts
  • Materiāls: Magnēts, ABS
  • Bloķēšanas Veids: Citi
  • Roktura Virziens: Pa Kreisi Push
  • Modeļa Numurs: Drošības slēdzene
  • Izmērs: 4.5x2.5cm
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Jaunu Magnētisko Bērnu Bloķēšana Bērnu Aizsardzību, Bērnu Drošības Atslēga Bērniem Atvilktnes Ieslēgties Kabinetā, Durvju Slēdzenes Ierobežotājs Bērnu Drošības Slēdzenes

Funkcijas:

1. Produkts ir viegli izmantot, un var uzstādīt bez jāuztraucas, jo par 360 grādiem, un virziens nav ierobežots, un mēbeles, netiks bojāta.

2. Produkta pieņem pašlīmējošās stiprināšanas metodi, bez urbšanas vai skrūvju montāža ir vajadzīga, un nekādas nogulsnes neietekmē skaistumu mājās.

3. Produkts ir aprīkots ar magnētu, ko var automātiski atslēgts uzmanīgi tuvojas bloķēšanas stāvoklī, un var tikt bloķēta, aizverot kabineta durvis.

Apraksts:

Šis produkts ir daudzfunkcionāls bērnu drošības slēdzene, piemērota atvilktnes, skapji un citas vietas, viegli darboties, un to var izmantot pie vieglumu.

Specifikācijas:

Krāsa: Balta

Materiāls: Magnēts + ABS

Svars: 108g

Izmērs: 4.5*2.5 cm

Paketē Iekļauts:

1* Atslēga

4* Drošības slēdzis

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

58. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: durvju slēdzene, aqara bloķēšana, doorlock smart, lock, vārtu fiksators bloķēšana, bērnu drošības slēdzene, droši taustiņu bloķēšanas, fiksators, ministru kabineta bloķēšana, bērnu drošības.

Recenzijas

Animanuk86
2020-10-06
5/5
Very good idea and very well manufactured. These are a supplement for those locks, I've purchased three years ago. It works superfine and it's very reliable. I've moved one time and the only thing to do was to replace the double sided tape to use it again. Shipping took only 2 weeks to Poland.
Mikky 1998
2020-09-28
5/5
A lot of shipping.