Ceļa Piedurknēm 3d Spiedienam Fitnesa Darbojas Velosipēdu Pārsējs Kāju Aizsargs Pad Elastīga Neilona Sporta Kompresijas Ceļgala Uzmavas

€5.06 €3.69

Pievienot grozam


SKU: #w144699

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Neilona,Spandex,Lateksa
  • Modeļa Numurs: labprāt pad
  • Vecums: Pieaugušie

Ceļa Piedurknēm 3d Spiedienam Fitnesa Darbojas Velosipēdu Pārsējs Kāju Aizsargs Pad Elastīga Neilona Sporta Kompresijas Ceļa Klp

Funkcijas:

1 Šis sporta ceļgala piedurknes ir trīs krāsas, lai jūs varētu izvēlēties no, tostarp zaļo, kas simbolizē jaunību, vitalitāti.Apelsīnu, kas ir aizraušanās dedzināšana.Melnā, kas ir mierīgā atmosfērā.Jūs varat izvēlēties dažādas krāsas pēc jūsu vēlmēm.

2 Šī sporta veida ceļa piedurknēm ir nodrošināts ar dubulto siksnas un var būt dubulta spiediena.Hermētiskuma siksna var pielāgot savām vajadzībām, elastīgi ērti.Šajā pasākumā, uz ceļa var būt elastīga un nav bail gūt traumas.

3 Šī sporta ceļgala piedurknēm pieņem trīsdimensiju adīšanas tehnoloģiju, muti ceļa piedurknēm ir saspringts , nodiluma izturīgs un izturīgs, un neomulīgs ir off-line.Ceļa piedurknēm ir izgatavots no augstas kvalitātes neilona, kas ir elpojošs un ērts.

4 Šī sporta veida ceļa piedurknēm ir izgatavots no āķa un cilpas aizdari un pārsējs nemanāmi.Turklāt kvalitāti lipīgs materiāls nav viegli pilling un kalpošanas laiks ir pieaudzis.

5 Šī sporta ceļgala piedurknēm ir izgatavots no ērta un elpojoša trikotāžas audums, kas ir mīksts un elastīgs, laba lokanība, valkā ērtai nēsāšanai.

6 Tas ir viegli valkāt.Pēc tam, kad valkā to, jūs varat izbaudīt patīkamu sportu.Vai tā ir skriešana, basketbols, riteņbraukšana vai jebkuru citu sportu, tas aizsargā jūs no kaitējuma risku.

Specifikācijas:

Materiāls:Neilons,spandex,lateksa

Krāsa:Melna,zaļa,oranža

Tēma:Sports

Dzimums:Vīrieši,sievietes,unisex

Modelis:Drukāt

Sezona:Pavasaris,vasara,rudens,ziema

Svars:0.1 kg

Vecums:Universal

Izmērs:S,M,L

Tips:Ceļu Bikšturi & Imobilaizeri

Izmēri:

Izmērs--- garums----Augšdaļas Platums-----Apakšējais Platums------Augšstilba Platums------Svars

S------26cm-----15.5 cm-----------13.5 cm-------------30-35cm---------45kg-60kg

M-----26cm-----16cm-------------14cm---------------35-42cm---------60kg-75kg

L------27cm-----17.5 cm-----------15cm---------------42-52cm---------75kg-90kg

Piezīmes:

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.Paldies!

Paketē iekļauts:

1x sporta ceļgala piedurknēm

Tagi: ceļa pad skate, ceļa shin, ceļa pad teniss, velosipēdu ceļa pad, velosipēdu ceļa aizsargs, velosipēdu ceļa lencēm, pārsējs ceļgala atbalsts, lencēm ceļa, ceļa skriemelis, segtu ceļa, ceļa skriemelis.

Recenzijas

Marcinkoruba
2020-09-09
5/5
The product corresponds to the description. The size approached just right. Let's see how the work will be.