Sarkanā koji rīsi, kas ir arī sauc par sarkano koji, sarkans starter, sarkanie rīsi, Fumi, Danqu un sarkanā rīsu. Tā var stiprināt liesa un elimina

€17.04 €13.63

Pievienot grozam


SKU: #w144746

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Slimming Krēms
  • Vienuma Tips: Svara Zudums Krēmi

Sarkanā koji rīsiem ir funkcijas, veicinot asins cirkulāciju un noņemot asins stāze, palīdz gremošanu, stiprina liesu un kuņģi, un samazinātu asins lipīdu.Ir daži sastrēgumu slimībām, piemēram, sasitumi un zilumi; ir arī iekšējā sastrēgumi, piemēram, koronāro sirds slimību un asinsrites embolija slimību, Monascus rīsiem ir zināma loma.No otras puses, Monascus var palīdzēt gremošanu un stiprina liesu un kuņģi.To var novērst uzkrāšanos pārtikas, un ir zināma ietekme uz kuņģa-zarnu trakta stagnācija, caureja un vēdera uzpūšanās, ko izraisa vājumu liesu un kuņģi.Turklāt Monascus pati par sevi ir zināma ietekme uz asins lipīdu, kas var samazināt asins lipīdu.Parasti augsts asins tauku, var ēst sarkano koji rīsi 。 Efekts un funkcija Monascus Sarkanā koji, saldo garšu un silts dabā, pieder meridiāniem aknas, liesa, kuņģis un resnās zarnas.Tas ir efekts, veicinot asins cirkulāciju un noņemot asins stāze, stiprina liesu un novērst pārtikas.Galvenais diētu stagnācija, vēdera uzpūšanās, sarkans balts dizentērija, pēcdzemdību lochia, traumas. 1. Saskaņā ar mūsdienu medicīnisko pētījumu ziņojumi, Monascus ir iedarbība, pazemina asinsspiedienu un asins lipīdu, un Monascus K var novērst holesterīna veidošanos; 2. Ārējā ādas Monascus rīsiem, purpura sarkanā, iekšējās sarkans, nedaudz skāba un garšas.Tas ir spēcīgs krāsošana jauda uz olbaltumvielām, tāpēc to bieži izmanto kā pārtikas krāsvielu, pigmentu; 3. Salīdzinājumā ar ķīmiskās sintēzes sarkano pigmentu, Monascus rīsiem ir priekšrocības, kas nav toksisks un drošībai, un ir stiprināt liesa un novērst pārtikas, veicinot asins cirkulāciju un noņemot asins stāze.

Tagi: Himalaya, koji, nordost, slim planšetdatoru, koji zivis, aizkuņģa dziedzera, audi canbus, audio kabeli nordost, bazaar, honda accord gps navigācijas sistēma.