6 Gabali 260mm SDS Plus Urbju Komplekts Mūra Krusta Karbīda Gals Āmurs Urbju Komplekts 6 & 8 & 10 & 12 & 14 & 16mm

€34.20 €23.94

Pievienot grozam


SKU: #w145557

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Karbīda
  • Garums: 260mm
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: SDS Plus
  • Izmantošana: Mūra Urbšanas
  • DIY Piederumi: Flīzēšana
  • Zīmola Nosaukums: CONQROC
  • Veids: Citi

6 Gabali 260mm SDS Plus Urbju Komplekts Mūra Krusta Karbīda Gals Āmurs Urbju Komplekts 6 & 8 & 10 & 12 & 14 & 16mm

Šiem urbjiem bija dvīņu spirāli, kas tiek urbšanas efektivitāti, augstu precizitāti un ilgu darbmūžu . 4 griešanas šķautnēm, grūti mūra materiālu .Dubultā bedres, dubultā spraugas un apaļa kāta efektīvai noņemšanai .Izmantot elektriskās urbjmašīnas un urbji.Piemērots klinkers, betona, ķieģeļu, dabīgā vai mākslīgā akmens .Karbīda izgāž krusta vadītājs urbjiem, iezīmes augstas precizitātes griešanas padomi par ātru, vienmērīgu griezumu un apdare.

Specifikācija

- Materiāls: YG8 Karbīda Gals & 40 CR - Kāta Tips: SDS plus - Garums: apm. 260mm - Urbuma Diametrs: 6mm & 8mm & 10mm &12mm & 14mm & 16mm

Izmērs

Iepakojums

Pieteikums

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Shipping Noteikumi: 1) Priekšmetus, kas tiks nosūtīts 1~3 darba dienu laikā.Pievērsiet uzmanību, lūdzu, mēs nevaram uzņemties nekādu atbildību par iespējamo muitas kavēšanās vai nodokļa. 2) Lūdzu, pasakiet man, jūsu pašreizējo adresi, pēc jūsu maksājumu robežās no 1 līdz 2 dienu laikā; pretējā gadījumā, mēs nosūtīt savu posteni, balstoties uz jūsu Darījuma adresi, lai pārliecinātos, ka tas ir pareizs. 3) Pirms pasūtīšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, ka jūsu vēlamais nosūtīšanas metodi.Parasti tas aizņem 20~50 darba dienas pirms ierašanās pa Pastu reģistrēto Gaisa Pastu, un aizņem 3~10 darba dienu laikā ar kurjeru. 4) Lielākā daļa izsekošanas numuru, jūs varat izsekot to www.17track.net. 5) Dažkārt tas ir ilgāk, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.Ja jūs nesaņemat preci 30 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad es varu palīdzēt jums izsekot.Atgriež & Kompensācijas: 1) Kad jūs saņemat produktu, kas bija nopircis un samaksājis par mūsu veikalu, un jūs atradīsiet, tas nav, kā aprakstīts vai ir sliktas kvalitātes, jūs varat sazinieties ar mums, lai atrisinātu šīs problēmas. 2) Jūs varat iesniegt kompensācijas pieprasījumus līdz 15 dienu laikā pēc pasūtījums ir pabeigta, uzsākot strīdu pasūtījuma detaļas lapā. 3) Ja jūs piekritāt ar mums, lai saņemtu savu preci, lūdzu, sazinieties ar mums uz piegādes informācija. 4) paziņojumu, kas tiks nosūtīts uz jums, kad jūsu atpakaļ preci ir saņēmis un vēl, kad jūsu atmaksas/exchange ir apstrādāti.Atsauksmes: 1) Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, paldies jums tik daudz! 2) Mēs vienmēr piedāvājam vislabāko pakalpojumu jums.Sazinieties ar Mums: 1) Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lūdzu sazinieties ar mums! 2) Mēs cenšamies atbildēt pēc iespējas ātrāk.bet, lūdzu, ļauj aiztures reakcijas, kas nav darba laiks.mēs būsim priecīgi atbildēt uz jebkuru jautājumu, jums, iespējams, ir tāpēc, lūdzu, sazinieties ar mums.

Tagi: 3 collu čaks, sds, pro cietsakausējuma urbi, mazliet stāvēt, amon, bāzes drill bits, hilti, kalts sds, bitu komplekts allen, hss urbju komplekti.

Recenzijas

Vfhbyfvfh
2020-12-27
5/5
They look good quality, I haven't used them yet.