TUYA GU10/GU5.3 /E27 Smart Dzīves APP WiFi Spuldzes, Alexa, Google Palīgs IFTTT Tālvadības RGBW LED Gaismas Indikators Reostats

€27.38 €19.17

Pievienot grozam


SKU: #w145970

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: SHOJZJ
  • Modeļa Numurs: Smart Spuldzes
  • Kontroles Kanāli: 2 Kanāli
  • Vienuma Tips: LED Spuldzes
  • Led Spuldzes Tips: Bubble Ball Spuldzes
  • Staru Leņķis: 180degree
  • Support3: IFTTT
  • Valsts Montāža: Ready-to-Go
  • Support2: google home
  • Mēroga: 1
  • Atbalsts: Alexa Echo
  • App: Tuya Gudrs/Gudra Dzīve
  • Pamatnes Tips: GU10/GU5.3 /E27
  • Funkcijas: Tālvadības Pults
  • Max Ātrums: Max

Smart LED Spuldzes aptumšojami RGBW, darbojas ar Google Home, Alexa, IFTTT ļauj jums izveidot pielāgotus skatus jūsu ierīcēm, tā, ka tie darbojas, kā jūs vēlaties.Jūs varat izveidot visu veidu ainas un sākt savu krāsains smart dzīvi no kļūst to, izmantojot savu personīgo bezvadu apgaismojuma sistēmu.Tālvadības Pults Miljoniem Krāsu Maiņa Enerģijas Taupīšanas & Plašas Lietošanas Grafiku, Kurā Ilgs Mūžs

Regulējamas & Krāsu Iestatījumi

Iestatiet vēlamo spilgtumu un krāsas, lai atbilstu jūsu vajadzībām, dažādiem scenārijiem.Personalizētu jūsu gaismas avots ar krāsu paleti no vairāk nekā 16 miljoni krāsu.Veidot savu mājas apgaismes sistēma ar apgaismojuma regulēšanu, krāsu spuldzes.

Skatuves Pielāgošana

Ar vairāk nekā 16 miljoniem krāsu, jūs varat pārveidot savu istabu, lai visu veidu motīvi, piemēram, puse, lasīšanas, nakts tikšanās, atpūtas, mīksts, krāsas, krāsains un krāšņs.Tur ir 8 sižetu režīmi, lai jūs satikt dzīvē vajadzībām.Jūs varat arī pielāgotu savu transporta veidu, ir spridzināšanas puses.

Dot "gudrs dzīvē", par savu māju!

WIFI 2.4 GHz pulti

Pievienojiet un kontrolēt savu WiFi smart spuldzes no jebkuras vietas pasaulē, kamēr interneta pieslēgums ir pieejams.Tas aizņem tikai sekundes smart spuldzes, izveidojiet savienojumu ar mājas wi-fi, izmantojot Viedās Dzīves app.Drošības 2.4 GHz Wi-Fi tīklu, ir nepieciešams savienojums.Uzstādīšana smart spuldzes ir tikpat viegli, kā standarta spuldzēm.Jūs vienmēr varat pārliecinieties, ka jūsu apgaismes iestatīt, kādā veidā jūs vēlaties, vai jūs esat mājās vai nav.

Ērta Balss Vadība

Pievienojiet Smart LED Spuldzes, kas Amazon Alexa balss kontroles, jūs varēsiet kļūt par iekārtām visā telpā, jo jūsu rokas ir aizņemtas ar Cooking, vai izslēgt guļamistabā gaisma nodziest, bez piecelšanās.

Grupas Vadību

Smart led spuldzes var kontrolēt atsevišķi vai grupu.Jūs varat izveidot grupas, lai kontrolētu dažādas spuldzes, tajā pašā laikā, iedegties jūsu telpas, pamatojoties uz savu ikdienas rutīnas, vai dod izskatu, ka jūs esat mājās, lai uzlabotu jūsu mājas drošību.

Grafika Kontrole

Programma noteikta laika vai arī paziņojums taimera par jūsu Gosund smart spuldzes ar bezmaksas Smart Dzīves app brīze.Nē hub ir nepieciešams, instalācija kļūst viegli un ērti.

Uzstādīt laiku, lai pamostos, maiga saullēkta atvieglo jūs savā dienā; Uzstādīt laiku, lai iet gulēt, aizmigt uzmanīgi ar krēslas gaismu.

Jūs arī varat izteikt savu Gosund wifi spuldzēm darba ar Alexa vai Google Palīgs ērtāk grafiku.

Skatuves Pielāgošana

Tur ir 8 sižetu režīmi, lai jūs satikt dzīvē vajadzībām.Jūs varat arī pielāgotu savu transporta veidu, ir spridzināšanas puses.

Scene 1 un 3 var, tikai veikt izmaiņas, lai viena krāsa laikā.Skatuves 2 & 4 var arī personalizēt savu vēlamo krāsu kombināciju.

Vienkārši noklikšķiniet pildspalvu un piezīmju ikonas, lai sāktu pielāgošanas un pievienot savu mīļāko krāsu no krāsu gredzeni uz tukšu krāsu kombinācijas.Ja jūs neesat apmierināts ar krāsu jūs izvēlējāties, vienkārši izdzēst to.

Pārsteigumu Jūsu Puses, ar Ainas!

Lieliska Ziemassvētku krāsu izvēle arī

0.6

Tagi: alexa reostats slēdzis, gu4 led reostats, 220v reostats wifi, reostats wifi, mobvoi ticwatch e2, ifttt rgbw kontrolieris, is rf wifi, doorhan tālvadības, spuldze gu10 smart, ticwatch s.