Alumīnija Auto Ieplūdes Kolektora Virpuļot Atloks Blind Plug Kit Sveces, Lai Opel Par Saab Par Fiat, Alfa Romeo 1.9 Z19DTH

€5.48 €4.27

Pievienot grozam


SKU: #w146002

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: CNSPEED
  • Postenis Svars: 0.04kg
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Ražotāja Daļas Numurs: Citi
  • Objektu Platums: 13mm
  • Objekta Garumu: 22mm

44291 LABĀKAIS Funkcijas:

1. Atsevišķu nesagraujošās rezerves: Šis produkts atbalsta atsevišķu nesagraujošās nomaiņa, lai jūs varētu savienot pareizi, bez griešanas vai sametināšana, ietaupot izmaksas.

2. Stingras kvalitātes kontroles standarti: Šis produkts ir veidota un pārbaudīta saskaņā ar stingriem kvalitātes kontroles standartiem, un ir ļoti droši un droša.

3. Alumīnija sakausējuma materiāls: Šis produkts ir izgatavots no alumīnija sakausējuma materiāla, kas ir videi draudzīgs, skaists un izturīgs, un nav viegli sabojāt.

4. Viegli uzstādīt: Šis produkts ir viegli uzstādīt, un atbalsta nesagraujošās iekārtas, lai jūs varētu instalēt to pats.

5. Spēcīga saderība: Šis produkts ir piemērots Opel, par Saab, par Fiat, par Alfa Romeo modeļiem.Tas ir lieliski savietojamas un var tieši aizstāt.Tas ir ļoti ērti.

Apraksts:

1. Šis produkts ir piemērots Opel, par Saab, par Fiat, par Alfa Romeo modeļiem.Tas ir lieliski savietojamas un ļoti praktiski.

2. Šis produkts ir viegli uzstādāmi, izturīga un izturīga, un stingri saskaņā ar kvalitātes vadības standartiem, ļoti ērti.

Specifikācijas:

Krāsa: Sudraba

Izmēri: 22*13mm

Uzstādīt: Par Opel Par Saab Fiat Par Alfa Romeo

Materiāls: alumīnija sakausējuma

Paketē Iekļauts:

1 x 1.9 Z19DTH ieplūdes kolektora plug vortex atloks

Piezīmes:

1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: fiat alvas, Saab 9 5, k04 kolektora, alfa romeo mito, gadījumā, saab atslēga, kolektora aukstumnesējs, ml w164, fiat, bmw m57, z19dt.

Recenzijas

Mignolinatike
2020-12-01
5/5
all ok
Twisted Sanctuary
2020-08-20
5/5
ok