Jauns

Lineārā Apaļa Stieņa 20mm hromēts lineāru kustību dzelzceļa stieni vārpstas+ SCS20UU Lineārie Slaidu Paturot Bloks +SK20 Vārpstu Atbalsts

€40.23

Pievienot grozam


SKU: #w146278

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: 20mm
  • Struktūra: Cietie
  • Griezes Moments, Jauda: cietā vārpsta
  • Materiāls: TĒRAUDA
  • Virsmas Raupjums: Ra 0.8
  • Pārklājumi: Chromeplate

PADOMI: starptautiskās piegādes,tur, iespējams, ir muitas nodokļus savā valstī,mēs esam gatavi paziņot, ka produkti un vērtību, pēc jūsu pieprasījuma un saskaņā ar internaional standarta noteikumi, vietējās muitas nodevas maksā pircējs.

Stāvoklis: Jauns

Modelis:20mm Diametrs Lineāri kārta vārpstu komplekts

===============================

Pilnīgi daudzums par šo pasūtījumu ietver: 2gab Lineāro kārta vārpstā 4gab SCS20UU Lineāro Gultņu 4gab SK20 Vārpstu atbalsts

================================

Uzmanību, lūdzu,

Mēs varam samazināt garumu atbilstoši jūsu vajadzībām.

*MĒS RAŽOJAM LINEĀRO VĀRPSTAS,SISTĒMU,TBR/SBR LINEĀRĀS SLIEDES ATBALSTU.TBRUU/SBRUU, LINEĀRIE, ATBALSTA,SHF/SH/SK ATBALSTU,BK/BF/EK/EF/FK/FS SISTĒMU BEIGĀM ATBALSTU PILNĀ IZMĒRĀ.

*Kombinētās/visaptverošu lai ir ieteicama.Jo vairāk jūs pērkat, jo zemāka būs izmaksas.

*JŪS VARAT NOSŪTĪT PRODUKTU SARAKSTU, KAS JUMS IR NEPIECIEŠAMS,UN MĒS PĀRBAUDĪSIM, KOPĒJAIS KRAVU JUMS.

PLS VEIKT MAKSĀJUMU, 3 DARBA DIENU LAIKĀ PĒC TAM, KAD PASŪTĪJUMU,CITĀDI MĒS NEVAR UZTURĒT KĀRTĪBU, JA KĀDA CITA DRAUGI IR NEPIECIEŠAMS PAŠIEM PRODUKTIEM UN MŪSU GLABĀŠANA IR IEROBEŽOTS.

*Lielākā daļa produktu uzglabāšanai,un var dlivery ietvaros 5days.

*Gaisa kuģniecības izmaksas ir ļoti atšķirīgas dažādās valstīs/teritorijās, Bezmaksas piegāde pa Pastu Ķīnas/Hongkong Pastu.kopumā nepieciešami aptuveni 22-35days, lai lielākā daļa valstu.

*Bezmaksas piegāde produktiem,ja jums nepieciešams tos, kas ir steidzami un dod priekšroku piegāde ar EMS,pls sazinieties ar mums.

Mēs esam profesionāla ražotājs lineārās sliedes,lineārā vārpstas,lineārie, atbalsta,lineāra vienība,sistēmu un beigu atbalstu.

Par lielāko pasūtījumu,pls sazinieties ar mums, lai uzzinātu vairāk.

Ja jums ir vajadzīgas citas lineāru kustību produktiem, kas nav uzskaitīti par veikala vai ir kādi jautājumi,pls sūtīt ziņu man, un mēs atbildēsim 24 stundu laikā.

*Mēs patiesi ceru uz patīkamu sadarbību ar katru draugs.un mēs centīsimies vislabāk sakārtot secībā, kā labāk, kā mēs varam. *Lai gan Mēs,BST AUTOMATIZĀCIJAS nevaram apsolīt visiem produktiem, kas var ierašanās visiem 100% nosacījumus, jo tur ir daudz posibilities darījuma laikā,bet es apsolu, ka mēs centīsimies labākais, lai atrisinātu problēmu, kas visvairāk saprātīgs veids. *Mēs patiesi ceram, ka katrs draugs var būt laimīgs pirkt no mums,un patiesi ceru, ka jūs varat dot BST AUTOMATIZĀCIJAS 5 zvaigznes atsauksmes. *Ja ir kāda problēma, un, kad jūs saņēmāt paketi,lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt,negatīvas atsauksmes nevar atrisināt visas problēmas,un mēs patiesi ceram, ka, lai būtu jauka komunikācija ar katru draugu, un to var iegūt 5 zvaigznēm atsauksmes par pasūtījumu.

Tagi: 20 mm lineāro gultņu, sk8, 8mm vārpstas, gultņu vārpstu atbalsts, 19 6 gultņu, vārpstas atbalsta, zīmogs soft, SC20UU, bk atbalsta gultņiem, 20mm vārpstas.