LUNDA Ādas Roku šūtas Auto Stūres Rats Segumu Ford Focus 3 no 2012. līdz. gadam KUGAS Aizbēgt 2013-2016

€19.23 €13.46

Pievienot grozam


SKU: #w146391

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Postenis Augstums: 5cm
  • Zīmola Nosaukums: LUNDA
  • Postenis Svars: 0.2kg
  • Materiāla Tips: Augšējā Slāņa Ādas
  • Objektu Platums: 15cm
  • Postenis Diametrs: 38cm
  • Vienuma Tips: Stūres Rati & Stūre, Centrmezgli
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: ce
  • Objekta Garumu: 38cm
  • Īpašas Pazīmes: četri gadalaiki vispārīgi
  • Modeļa Nosaukums: xnxi

Laipni aicināti iegādāties no LUNDA Veikals.Mēs piedāvājam visaugstākās kvalitātes produktus un labu pakalpojumu,ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.Specifikācijas: Materiāls: Microfiber ādas Krāsu un izmēru: kā attēlu (Lūdzu, ņemiet vērā, lielumu, pirms jūs to iegādāties!) Piezīme: Dažreiz jūs varat atrast mūsu stūre wrap ir mazāks nekā stūre, pls būt drošs, ka tas ir super grūts un elastīgus, jūs varat stiept to un novietojiet to uz stūres rata.Ja jums ir cita problēma vai jautājums par lielumu, pls, nevilcinieties sazināties ar mums pārdevējam tieši, mēs par to pārbaudīt, un piedāvā jums apmierināts risinājumu.Iepakojuma Saturs: 1 x Microfiber ādas Automašīnas Stūres Rata Vāciņš 1 x Adatu 1 x Vītne

Piezīme :Lūdzu, rūpīgi salīdzināt savas auto stūres rats ar mūsu bildes ir vienādas, ja tas ir tas pats, esiet droši iegādāties.(Mūsu stūres ratu pārvalki ir pasūtījuma preci,ja tur ir kāda starpība,tas nav derīgs)!

Q&A

1. Q: man ir, lai noņemtu sākotnējo ādas stūres ?

A: Nē, jums nav, lai, ja jūs, stūres rats segums nebūs fit stūre prefectly.

2. Q: Kā es varu zināt, ja šis segums ir piemērots mans stūre ?

A: Lūdzu, salīdziniet jūsu stūres rats ar foto.Ja jūs neesat pārliecināts, lūdzu, sazinieties ar mums.

Ja jums ir kādi jautājumu ?

PAR PRODUKTU

1. Krāsa ir tikai atsaucei galīgo krāsu, saskaņā ar mūsu reālo produktu.

2. Vāciņu var būt neliels ādas smaka, novietojiet to vēdināmā telpā.

PIEZĪME:

Mūsu noklusējuma dizainu: Tas ir tāpat kā mūsu attēls, augšpusē un apakšpusē melnas ādas + abas puses melna perforēta āda + melns(vai sarkans) vītne.

Neizņemiet jūsu stūre oriģinālā ādas.

Mūsu stūres ratu pārvalki ir nepieciešams klientiem, lai instalētu sevi, jūs varat vienkārši instalēt tieši, kas mums ir, montāžas instrumenti un instrukcijas, lai palīdzētu jums ar uzstādīšanu.

Tagi: ecosport, ford mustang mājokļu, ford focus mk2 stūres vāciņu, parādīts ford fiesta, lēkt starter lunda, ford focus mk3 logu, auto segtu ford, bufera ford everest, ford kugas, uzmanību stūre.

Recenzijas

Ole4ka110
2021-01-13
5/5
Great article and arrive quickly thank you and very good quality I recommend everyone with red queue and small scissors and small blue wedge and double sided ribbons... Top tip plus case the pose
Geminis Forever 23
2021-01-23
5/5
Goods bomb
Bokser 61
2021-01-08
5/5
I order 3rd time already, friends ask)), for the first time a year ago, for today in an ideal state. The seller is sociable, asked without perforation, sent for which many thanks. Shipping fast.