Datu Varde Smart Mobilo Tālruni Klipu Skavu Stiprinājums Turētājs PS4 Spēle Kontrolieris Izvelkams Statīvs Turētājs PS4/PS4 Slim Pro

€5.39 €2.81

Pievienot grozam


SKU: #w146910

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Maksimālais izmērs: 6.1 collu/88 mm
  • Saderīgs Marku/Modeli: Sony
  • Modeļa Numurs: Mobilo Telefonu turētājs PS4 Kontrolieris
  • Regulējams Leņķis: 180 grādu
  • Spēles & Aksesuāri: Par PS4 Kontrolieris Stāvēt
  • Savienojums: OTG Datu Kabeļa Savienojumu
  • Līdzeklis 1: Regulējams
  • Zīmola Nosaukums: DATU VARDE
  • Piemērojamie Modeļi: Android
  • Iezīme 2: Fiksēto Mobilais Tālrunis

Mīksts Silikona Gēla Gumijas Lietu Vāku SONY PS4 Kontrolieris

Humanizēts dizains ar neslīdošu Rokturi, jūs varat izmantot savu ierīci, pagriežot vertikāli, gan horizontāli, bez smashing viegli.Aizsardzības rokturis ir super kritums pretestības efekts.Ar kamuflāžas dizains padara jūsu rokturi labāk priekšā spēlētāji!

WIFI Video Spēļu Konsole Atbalsta HDMI Izejas

DATU VARDE jaunāko WIFI video spēļu kontrolieris pieņem HDMI izeja dizains, iebūvēts 3000 +100 3D spēles, un atbalsta tīkla lejupielādēt spēles (ar nosacījumu, wifi versija + ne-wifi versija (tieši ievietota tīkla kabeli)), Atbalsta PS3/PS2/PS1/PSP un tā tālāk.Jūs varat saglabāt spēles progresu jebkurā laikā.Līdz četri cilvēki var spēlēt kopā, tajā pašā laikā.jums ir pelnījuši, lai būtu!

Fiksēto, Mobilo Tālruni, Labākas Spēļu Pieredzes

Tas var savienot Android tālrunis ar PS4 kontrolieris ērti, un jums būs vairāk interesantu spēli pieredze

180 Grādu Teleskopiska Konstrukcija, Elastīgu Rotācija

Ar teleskopisko skava dizainu, ir maksimāli saderīgi ar 6 collu mobilais tālrunis(platums 88mm zemāk),maksimālais garums fiksēto klips ir 99mm

Teleskopiskie Gamepad Klipu

Ērta lietošana , var likt skavas un kontrolieris speration izmantot kā mobilo telefonu stāvēt

Produktu Parādīt Paketes saraksts

1X gamepad stiprinājuma 1X OTG kabelis,

Laba Kvalitāte un Labs Serviss

Dārgie draugi!Liels paldies par apmeklējot mūsu veikalu.Sakarā ar pašreizējo kavēšanās global express piegādi, viņi nevar piegādāt noteiktajā termiņā.Pašreizējā piegādes laiks ir aptuveni 35-90 dienas.Lai nav, lai aizkavētu piegādi jūsu zemes gabala, uz ilgu laiku, mēs iesakām izvēlēties www.olivers.lv Standarta Piegāde.Lielākā daļa valstu var piegādāt 7-25 dienas!Izvēlēties www.olivers.lv Standard Shipping, jūs varat baudīt: Tikai mūsu produktiem veikt Bezmaksas Atgriezties logo, un pēc astoņām valstīm var baudīt bezmaksas kompensācijas par nekāda iemesla.

Dual Usb Uzlādes Statīvs Par PS4/PS4 Slim/PS4 Pro

Šis USB Lādētājs Stacija, kas nodrošina vienkāršu un ātru veidu, lai maksas un uzglabāt jūsu PS4/PS4 SLIM/PS4 Pro kontrolieri droši.Ideāli, lai uzglabātu jūsu vietu, kur glabāt savu kontrolieriem lādētāju, kad tu esi ne spēlē.

4K Video Spēļu Konsoles Atbalsts PS1/GBA Bulit jo 3000/10000 spēles

Atvērt Linux avota kodu sistēma, ar 32GB / 64GB atmiņas karti, iebūvēti 3000 + / 10000 + spēles.Krievijas spēlētāji var arī izvēlēties 2000+ tīra krievu spēle spēlēs.Atbalsta spēlētājiem, lai meklētu spēles, atbalsta spēlētājiem, lai pielāgotu mīļāko spēles, un var spēlēt spēles un lejupielādēt spēles par sevi.Ļaujiet jums ir intīmas ar savu ģimeni, draugiem un bērniem, un justies šarmu spēles!

Tagi: fotokamera sony ps4, vīriešu vasaras kurpes, kontroles stāvēt, raksturs kontrolieris turētājs, kaujas spēle kontrolieris, ps4 stāvēt, compelit ps4 konsoli playstation 4, ps4 atbalstu vertikāli, datums varde, raidījums tālrunis klipu.

Recenzijas

Shaimuhametovmaks
2020-12-11
5/5
It's come, not tested yet, to see how it works, I hope if
Cyganchuk
2020-11-24
4/5
Flip case genuine dedicated for four. As countable compatible pad love fit. Genuine pad writing to someone will have four.
Manuilov 1992
2020-12-31
5/5
Good product.