Nerūsējošā Tērauda Cepumu Nospiediet Ieroci Komplekts DIY Cepumu Sīkfailu Pieņemšanas un Kūka Apledojuma Dekorēšana

€12.64 €7.58

Pievienot grozam


SKU: #w147090

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: FF0629
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: FDA
  • Sīkfailu Rīki Tips: Sīkfailu Preses & Apledojuma Komplekti

Par Produktu:

1. Materiāls: Nerūsējošais Tērauda vai augstas kvalitātes pārtikas klases PS + PP, izturīgs un nav toksisks.tam ir augsta izturība pret koroziju un ir ļoti spēcīgs un izturīgs.

2. Viegli Un Ērti Lietot: Vienkārši aizpildīt ar pistoli ar cookie mīklas, izvēlēties un uzstādīt disku, tad nospiediet uz gatavi cepamie paplātes.Caurules delicious kūka, fit ieteicamais uzgaļa galu ieroci, aizpildiet lielgabals ar jūsu apledojums, un nospiediet pogu.

3. Modeļi: Ar regulējamu izraisa darbību sprauslu, jums ir pilnīga kontrole ar savu cepumu un kūku dekorēšanai projektiem, pateicības, Ziemassvētku balles, dzimšanas dienas svinības.

4. Ja jūs darbināt no mūsu produktiem, to var viegli notīrīt.Sprauslas pievienots ieroci ķermeņa un tip ar pistoli var viegli izjaukt.Vienkārši noskalo ar ūdeni.To var izmantot, lai jūs varat izbaudīt jautrību pieņemšanas

5. Jums ir pilnīga kontrole pār jūsu cepumu un kūku dekorēšanas projekts, vienkārši liekot cookie mīklas pistoli, izvēloties un kravas disku, Instalēt vēlamo sprauslu pie tip ar pistoli, aizpildiet lielgabals ar jūsu cukura mētelis, un nospiediet uz tā

6. Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu Sīkfailu Nospiediet Ieroci, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs palīdzēsim jums atrisināt jūsu problēmas.

Tagi: lieldienu dekors, 0 cepamais, kūka dekori rīks, kūka, veidnes, lai reposteria un konditorejas izstrādājumi, rotaslietas nerūsējošā tērauda, granīta bakeware, kuteris dzirnavas, kūka stends taisnstūra, veidnes krokas.

Recenzijas

Klassik 79
2021-02-10
5/5
супер быстрая доставка неделя товар не отслеживался качество хорошее уже испробовала .есть пластиковые части но думаю что если аккуратнее работать прослужит долго. спасибо большое продавцу.
S C Kutzner
2021-02-08
5/5
In the Eagle in less than 10 days.