Riekstkodis Karavīrs Karājas Plakāts, Koka Riekstkodis Dekoratīvās Riekstkodis Statuetes Ziemassvētku Eglīte Kulons Dāvanu, Mājas Dekoru

€11.30 €7.01

Pievienot grozam


SKU: #w147340

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Iepakojums: Dāvanu Kaste
  • Veids, Vairumtirdzniecība: No
  • Nosaukums: Riekstkodis
  • Modeļa Numurs: Ziemassvētku Rotājumi
  • Materiāls: Koka
  • Iestatīt Tipu: No
  • Izmērs: H - 12cm/4.72in

Aizzīmju Punktiem:

1、Lieliska Dāvana: Mūsu cute nutcrackers ir ideāls Ziemassvētku dāvanas un eglīšu rotājumus, lai pievienotu brīvdienu laimi jūsu mājās.Riekstkodis papildinās jebkuru Ziemassvētku rotājumi tēmu.

2、Modernizētas Izskats: riekstkodis funkcijas, spilgts izskats, lai atgādinātu stāstu riekstkodis ļoti labi, un tas rada Ziemassvētku garu tavās mājās.

3、Premium Koka riekstkodis ir izgatavots no koka materiāliem, ar rokām krāsotas krāsu, un tā piedāvā retro dizains un tas piebilst daudz, lai mūsu svētku rotājumi, un tas ir ļoti populārs ar bērniem.

4、Vairākiem Mērķiem: cepure riekstkodis ir virvi, un to var izmantot rotājumu uz skolas soma, Ziemassvētku rotājumus un eglīšu rotājumi, un to var izmantot arī kā dzimšanas dienas/Ziemassvētku dāvanu bērniem, draugiem, ģimenes un mīļotājiem.

5、Plašu Pielietojumu: riekstkodis ir piemērots galdi, plaukti, countertops, utt.Un tā ir piemērota bērniem, kā Ziemassvētku dāvanas, dzimšanas diena dāvanas, tie būs love it

Specifikācijas(aptuveni): Vārds, uzvārds: Riekstkodis

Materiāls: koks

Izmērs: H - 12cm/4,72 in

Izmērs: 5gab, kastē, kaste izmērs: 23.5*14*4CM/9.25*5.51*1.57 jo

Iepakojuma Saraksts:

Riekstkodis*1 Kārba

Tagi: koka riekstkodis rotājumi, piteba riekstu krekinga, koka riekstkodis rīki, diy riekstkodis, lielu riekstu krekinga, ziemassvētku eglīte vilnas rotājumi, koka ziemassvētku rotājumi, koka, dekorēšanai ziemassvētku eglīte koka briedis, riekstu krekinga koka, riekstkodis un četras valstība.

Recenzijas

Fenixbil
2020-11-04
5/5
Perfect and beautiful and cheap