Mežģīņu Kārtas Spandex Tabula Ietver Auduma Stiept Galdauts Kāzu Gadījumā Apdare

€13.67 €11.48

Pievienot grozam


SKU: #w147741

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izmantošana: Kāzas
  • Forma: KĀRTA
  • Technics: Austs
  • Zīmola Nosaukums: SHENGXuntex
  • raksts: Plain Krāsoti
  • Stils: Eiropa
  • Modeļa Numurs: 002SPAN-AAXXC
  • Materiāls: 100% Poliesters
  • Izmērs: 55-VC88
  • Modelis Tips: Cietie
  • Iezīme: Ūdensizturīgs

Dāvana, ko Izsmalcinātu sajust savu personām un notikumiem ar mūsu Spandex Galda Segums.Materiāls: Augstas Kvalitātes Spandex Audums Klemme: 60cm 76cm 80cm 90cm 122cm 152cm 168cm 183cm 240cm Kārta x 76cm Augstums, Kā Rūpēties: Maiga Aukstas Mazgāšanas Ciklu, Pakārt uz Sausa Onl rada dažādi gaismas režīmi faktiskā krāsa var atšķirties nedaudz no attēliem. Visi izmēri ir aptuveni mērījumi Iezīme: Viegli mazgājami un gludināšana.Dabai draudzīgus produktus.Endurable mazgāt un rieva bezmaksas.Laba touch sajūta.Plaši izmanto, lai kāzas, paries, svinībām vai citiem īpašiem gadījumiem.

1. Par krāsu: Visas preces ir veikti natūrā.Bet šaušana gaismas, leņķi un monitora iestatījumus un citus faktorus, kas var izraisīt esamību noteiktu krāsu attēlos, ne kvalitātes problēmu, lūdzu, dominē veida, paldies! 2. Par izmērs: Visi izmēri tiek mērīti manuāli,tā ir normāla parādība, par mērījumu kļūda, parasti, mērījumu kļūdas 1-3 cm,ceru, ka jūs to saprotat! 3. Par tarifu: Visi mūsu cena nav secinot, tarifu, kuģu kravu ir tikai transporta nodevu, tarifu, ir jāmaksā jūsu valsts Pasūtījuma no importētāja, un katras valsts Pasūtījuma Noteikums ir dažādi, Ja ir tarifs, kas jums būtu jāmaksā tas pats, ceru, ka jūs par to zināt!

. Bojātas preces jānosūta atpakaļ 7 dienu laikā no piegādes datuma.

. Tikai nekvalitatīvu preci var piedāvāt maiņas vai rezerves.

. Lūdzu, pārliecinieties, lai saglabātu oriģinālo iepakojumu, lai atgrieztos.

. Pircējs sedz piegādes maksa atgriezties jebkurā situācijā, izņemot mūsu defekti.

. Mums nebūs atbildīgs par pircēja zaudējumiem un zaudējumu pēc pasūtījuma summa, ko pircējs faktiski samaksājis mums.

. Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir laimīgs klients un patīkamu iepirkšanos ar mums.

. Ja esat apmierināts ar pirkumu un mūsu kopējais pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznēm atsauksmes, un mēs darīsim tāpat.

. Ja jūs neesat apmierināts ar savu pirkumu jebkurā veidā, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.

. Nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms un pēc pirkuma, mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% klientu apmierinātību.

Tagi: redmi 9a 2, pmu zīmuli, izmēģinājuma g205, komplekts 25 rotaļlietas, muji māja, komplekts 220240, pilow babi, qx60 nakts, apavu 66222.