STANSTAR piestiprināt pie Sienas, WiFi jums, kas speciāli paredzētas TP-Link Deco M5 visas ģimenes acu WiFi maršrutētāju sistēma

€14.81 €11.11

Pievienot grozam


SKU: #w148001

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Iepakojums: Jā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: USB Adapteri

"Es būtu iegādāties šādu sienas piestiprināms turētājs agrāk!" Jums ir jāpierakstās, ar šādiem vārdiem, kad jums saņemt mūsu produktu.

Maršrutētāji tiek plaši izmantotas Interneta laikmetā.Neskatoties uz savu nelielo izmēru, uzstādīšanas vietu, ir vērts rūpīgi apsvērt, jo tas aizņem noteiktu telpu.Kā izmantot telpu pamatoti ar estētisku dizainu stilā?Šāds leņķis dos jums perfekta atbilde.

1. Vienkārši funkcijas - visas atvērtās strāvas kontaktligzdas mājās var būt TP-Link Deco M5 WiFi bāku, padarot tīkla iestatīšanas vieglāk.Turklāt, bez urbšanas un skrūvēm, TP-Link Deco M5 maršrutētāju, var viegli uzstādīt uz jebkuras sienas kontaktligzda, labāk savienojumi.

2. Ideāls strāvas kabelis, vadības - Tā atbalsta gan apaļi, gan plakanie elektrības kabeļi.Wrap spēka kabeļi attiecīgajā likvidācijas slots, un pēc tam slēpj tos pilnīgi uz muguras leņķis.Tas palīdz ietaupīt vietu un uzturēt māju uzkopt, un pareizi uzglabāt TP-Link Deco M5 WiFi router.

3. Drošības collocation - unikāla dizaina sarkano brīdinājuma pretslīdēšanas gumijas starplikas padara spraudņa daļa vairāk piemērots sienas kontaktligzdas, tāpēc, ka jūsu iekārta ir stingri nostiprināts, padarot savu aprīkojumu mazāk iespējams pakļaut ūdens liešanu vai kabeli, kas saistīti nelaimes gadījumi.

4. Labāk WiFi signālu un mobilitāti - Vieta jūsu TP-Link Deco M5 WiFi vertikāli uz sienas, padarot to viegli pārvietot starp telpas un sniedzot labāku WiFi pieslēgumu.

5. Elegants un ērts dizains – skaists un unikāls dizains padara jūsu TP-Link Deco M5 WiFi Rūteris, elegants mājas garniture.Tas ir must-have aksesuārs jūsu TP-Link Deco M5 WiFi Maršrutētāju mājās!

Funkcijas:

*Speciāli izstrādāta TP-Link Deco M5 WiFi Router (izņemot TP-Link Deco M5 WiFi Router).

*Super dizains TP-Link Deco M5 var stabili uzstādīt uz jebkura vertikālas virsmas, piemēram, sienas skapji, vai jebkur, kur vēlaties.

*Instalējiet to augstākā pozīcijā, lai iegūtu labāku WiFi signālu un sargāt no bērniem un mājdzīvniekiem.

* * * Šī ir skaista garniture jūsu dzīvojamā istaba, guļamistaba, studiju un jebkurā vietā, kas jums nepieciešams.

*Tas ir balts ar tīru un klasisko izskatu.Bez liekiem apdarei, tā var ietaupīt vietu.

*Tas var perfekti pielāgoties Amerikāņu standarta kontaktdakšu, Britu standarta plug and Eiropas standarta kontaktdakšu

Specifikācijas:

Krāsa: balta

Materiāls: PC

Izmērs (katra)165*125*37mm

Svars (katra):70g;

1Pack Svars:104.5 g

2Pack Svars:181.4 g

3Pack Svars:277.4 g

Komplektā ietilpst: (Izņemot TP-Link Deco M5 WiFi Router)

Vienā iepakojumā: 1 sienas piestiprināms turētājs un 1 lietošanas rokasgrāmata

#TP-LINK #TP-LINK Deco M5 #Wall Mount #TP-LINK AC1300

Tagi: acs wifi, asus router acs, sejas meizu m5, deco m5, tplink maršrutētāju strēlnieks, acs maršrutētāju, deco acu lentes, tp link telts acs, valdnieks stop, tp link bezvadu.