BEZMAKSAS PIEGĀDE AUTOMAŠĪNAS STŪRE PRIEKŠ NISSAN TIIDA/LATIO 2005-2019 Auto Piederumi Konsoles Kaste vidējais Elkoņu Balsts Ar Kausa Turētājs pelnu trauku

€46.11 €41.50

Pievienot grozam


SKU: #w148392

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāla Tips: ABS ar PU ādas
  • Objekta Garumu: 37cm
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Objektu Platums: 16cm
  • Zīmola Nosaukums: VVTKK
  • Modeļa Nosaukums: PRIEKŠ NISSAN TIIDA/LATIO
  • Vienuma Tips: Roku balsti
  • Postenis Augstums: 30cm
  • Postenis Svars: 2.3kg
  • Īpašas Pazīmes: Grozāms+Tases Turētājs+Pelnu Trauku

Auto roku Balsts,-- PAR NISSAN TIIDA/LATIO 2005-2016 Ar Kausa Īpašnieks un pelnu trauku

Īpašības: Elkoņbalsti var Grozāms.Roku balsts ar kausa īpašnieks un pelnu trauku.Roku balsts ir 3 krāsas, lai jūsu izvēlēties :Melns,Pelēks,Bēšs.Laipni aicināti sazināties ar mums, lai saņemtu wholesole cenu.Fit zem NISSAN TIIDA/LATIO 2005-2016, Pls pārbaudīt jūsu automašīnas iekšpusē, pirms pasūtījuma.

Info:

Bildes ir 100% taisnība produktiem.Bet sakarā ar dažādiem gaismas un monitora iestatījums.Tik nelielas krāsu atšķirības varbūt pastāv.

Bezmaksas piegāde postenis mēs kuģis ar China Post Air Mail.Jūs saņemsiet to par 18-30 dienas.Sakarā ar stingru kārtību, muitošana,tas tiks aizkavēta par 30-60 dienas.Pls nepērk, ja jūs nevarat to pieņemt.

Ja jūs vēlaties kuģis ātri,piemēram, DHL\FEDEX\TNT...pls sazinieties ar mums pirms pasūtījuma,Mēs varam izvēlēties labāko piegāde par jums.

Ievedmuitas Nodokļiem, Importa nodokļiem,nodokļiem un nodevām, netiek iekļautas šajā postenī, cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Mēs paziņojam, pasūtījuma vērtība ir mazāka 30usd izmēģināt mūsu labāko, lai izvairītos no savu muitas nodevu.

Atgriešanās Politika: Lūdzu, e-pastu mums 3 dienas, ja jūs neesat apmierināti ar produktu vai pastāv zaudējumiem, transporta nozarē.Bet jums ir, sūtiet mums fotogrāfijas ar tām, lai to pierādītu.Ja jūs vēlaties, lai atgrieztu preces,lūdzu, saglabāt to tajā pašā stāvoklī, kā tā tika nosūtīta.Mēs jums atmaksāsim pasūtījuma apmaksa kad mēs to saņēma,bet kompensācijas summa, kas nav iekļauta piegādes izmaksas.

Pozitīvas Atsauksmes: Lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes, saņemot pasūtījumu.Ja jums ir kādas problēmas, par objektu, kas jums,pls sazinieties ar mums ,mēs jums atrisināt jebkādas problēmas jums.Negatīvo atsauksmju nevar atrisināt jebkuru problēmu.

Tagi: nissan juke esq roku balsts, Roku kaste, TIIDA, roku kausa turētājs, lodziņā roku balsts, roku sleev, paneļa nissan sentra, nissan tiida, nissan vagons, nissan tiida bagāžnieka piederumi.