8.5 Collu Lcd Rakstiski Tabletes Daļēju Izdzēšami Zīmēšanas Kuģa Rakstīšanai Pad Rokraksta Grafiskais Valdes Rotaļlietas Bērniem

€9.50 €7.98

Pievienot grozam


SKU: #w148689

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Plastmasas
  • Sertifikācija: NAV
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Modernizētas Versija Modernizētas versija ir spilgtāka nekā vecā versija 8.5 collu LCD Rakstiski tabletes.Bloķēšanas taustiņu erase (izdzēst), ka jūs needn jāuztraucas par iespēju zaudēt savu ie.

Mazs, Pārnēsājamiem un Izturīga, Viegli pārvadāt, lieliski automašīnas, lidmašīnas, restorānos un iet.Viegli iekļaujas portfeļi, skolas somas vai mugursomas bez haoss krāsainie zīmuļi, marķieri.

Vides Aizsardzība, Izmantojot šo bloknotu palīdzēs saglabāt koku, papīru un naudu.Tā sniedz visas priekšrocības, Papīra!Tas var tikt izmantots ar vienu vienkāršu Nospiediet taustiņu erase (izdzēst), un saglabāts dzēst bloķēšanas slēdzi sānos.

Uzskata, Piemēram, Pildspalvu un Papīra Iine rakstīt ar zīmuli, tinti, vai ar pildspalvu...visi vienlaikus saglabājot koku atkārtoti, portatīvo, elektronisku ierīci, kas nekad ir maksas, vai plug-in!ic!

Labāk Izvēlēties Dāvanu, jautri, izglītības un praktiska dāvana gan bērniem, gan pieaugušajiem.LCD rakstīt planšetdatorā ir lieliska dāvana, Bērnu aizsardzības dienā, Dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Jaunajā Gadā un citos svētkos!

krāsa: melna / zila / rozā

Materiāls: ABS

izmērs: 228 * 147 * 5mm

Iepakojuma Saturs:

1 * kuģa rakstīšanai

1 * pildspalva

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: magic scooter rotaļlietas, mākslas pirkstu cimds, wacoon, dzēšgumija bērniem rotaļlietas, graphic tablet izdarīt, krājumi x, piramīda, 10 collu tablete digma, parakstīt planšetdatoru, pildspalvu star.