YunChi Elektriskā Scaler Mašīna Zobu Balināšanas Skaņas Jauda Zobu Suka Tīrīt Dziļš Zobakmens, Zobu Mutes Toothstain Noņemšanas 1 Gab.

€27.17 €14.40

Pievienot grozam


SKU: #w149393

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: Zobu, Zoba Scaler Mašīna
  • Ūdensizturīgs: Jā
  • Uzlāde: USB Uzlāde,ilgi gaidīšanas laiks
  • Biežums: 5 Vibrācijas Līmenim
  • Daudzums: 1 iepakojums elektriskā zobu scaler+ 1 zobu spogulis
  • Zīmola Nosaukums: yunchi
  • Izmērs: 1 pack
  • Vibrācijas: 12000 reizes minūtē
  • Vienuma Tips: Zobu suka
  • Produkts: Elektriskā Zobu Scaler Zobu Balināšanas Mašīna
  • Funkcijas: Noņemt Toothstain&Zobakmens
  • Vecuma Grupa: Pieaugušie
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda+Plastmasas

Divdesmit trīs tūkstoši četri simti četrdesmit viens

yunchi Elektriskā Scaler Mašīna Zobu Balināšanas Skaņas Jauda zobu Suka Tīrīt Dziļš Zobakmens, Zobu Mutes Toothstain Noņemšanas 1 gab.

Specifikācija&Feature

1.H igh frekvences vibrācijas ,12000 reižu minūtē

2. Īpašs dizains fizelāžas, pārnēsājamas , ērti

3. Piecu pārnesumu intensitātes korekciju, relaksācija un komforts

4.Augstas kvalitātes medicīnas grade leģēta tērauda, viegli noņemt zobu calculus, dūmu traipus, tējas traipus , zobu zobakmens

5. USB uzlāde,ilgu, gaidīšanas un izturīgs laiks.

23443

1. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese www.olivers.lv ir saskaņota ar jūsu piegādes Adresi, pirms jūs maksājat.

2. Attiecībā uz dažām francijas pircējiem, kas nav baudīt perfektu pasta servisa sistēmu, lūdzu, sazinieties ar vietējo pasta nodaļu sekošanas numuru, ja jūs nesaņemat paku, kas ilgu laiku.

3. Krievijas Pircējiem , lūdzu, atstājiet mums savu pilns nosaukums angļu (galvenokārt ietver 3 vārdi), kas ir ļoti svarīgi.

1. Visi produkti ir standartizēts iepakojums, tikai šādi:

2. Mēs rūpīgi pārbaudiet jūsu pasūtījumu un iepakojuma, lai pārliecinātos, ka viss ir labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas to ārā.

3. Iepakojumi var būt nedaudz bojāts laikā ilgu laiku ir transports, bet tas neietekmē ietekmi mūsu produktiem.Ja jūsu produkts ir, šķiet, kvalitātes problēmu vai bijis

bojāts, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs nosūtīt vai kompensāciju par jums.

4. Ja jūs vēlaties produktiem, kas iepakoti perfekti (piemēram, dāvanas u.c.), lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs varam nosūtīt paku ar īpašu paketi, lai izvairītos no bojājumiem, bet jums ir jāmaksā daži papildu maksa.

Lūdzu, noklikšķiniet šeit, lai samaksātu kravu vai papildu maksa.Paldies!

1. Mēs nosūtīt rīkojumu 2-5 darba dienu laikā, piegādes statusu, nebūs atjauninājums tik ātri, Tas ir no 5 līdz 10 dienām, lai atjauninātu,paldies par jūsu sapratni!

2.Tas parasti ir apmēram 30 līdz 60 dienu laikā, vairāk vai mazāk ar savu valsti, krievijas Federācijas varbūt vajag vairāk nekā 60 dienas; un Brazīlijas dažas reizes vajag vairāk nekā 90 dienas.Ja jūs nevarat dabūja to laiku, lūdzu, sazinieties ar mums.Ja jūs nevarat dabūja to laiku, lūdzu, sazinieties ar mums.

3.Kā jūs zināt, piegādes laiks ir atkarīgs no kuģošanas sabiedrība, gaisa līnijas, pielāgošanas un vietējā pasta nodaļā, lai mēs nespējam kontrolēt to precīzi.

Ja sūtījums nav ieradās norunātā laika, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs izsekot to un rīkoties ar to ar jums.

Tagi: spogulis muti, zobārstniecība spogulis, otu v, stiprinājuma orto, spogulis zobi, zobārsts spogulis, tīrīt zobakmeni, zobu zobakmens, suku turētājs, suka kviešu.

Recenzijas

Matahornak
2020-10-12
1/5
Spacious