Modes 925 Sterling Sudraba Krāsu Sieviešu Auss, stieple 3 krāsas DIY Eardrop Rotaslietas Auss Āķis Apdare Piederumu Vairumtirdzniecība

€4.01 €2.93

Pievienot grozam


SKU: #w149526

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Postenis Diametrs: 0.5cm
  • Objektu Platums: 0.5cm
  • Produkta Funkcijas: 925 sterling sudraba Auss vadu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: tb_565905788287
  • Rotaslietas Secinājumi Tips: Savienotāji
  • Postenis Augstums: 0.5cm
  • Objekta Garumu: 5.2cm
  • Postenis Svars: 0.8g
  • Metālu Tips: SUDRABA
  • Materiāls: Metāla

Nosaukums: Auss, Stiepļu Materiāls: 925 sterling silver Krāsa: Platīna / Zelta / Rose Gold Izmērs: Garums 52mm, piemērots 5-10mm krelles Svars: 0,8 g

Piezīme: Šis produkts ir starptautisks standarts, ar sudraba saturs 92.5% Padomi: Tur ir dažas kļūdas manuālo mērījumu, jo atšķirība starp dažādu monitoru, tur var būt hromatiskās aberācijas, lūdzu, saprast,

Q: vai jums ir minimālais pasūtījuma daudzums vai apjoms?

A: Nav minimālais pasūtījuma daudzums, nav minimālās pasūtījuma summas !

J: Kad būs mans pasūtījums tiks nosūtīti ārā?

A: Ja visas preces, jūsu pasūtījums ir noliktavā, jūs pasūtījums tiks izvesti 2 darba dienas.Ja kāds no punktiem ir noliktavā, mums ir 3~10days ražot, lūdzu, esiet pacietīgi!

J: Kad es varu saņemt paku?

A: Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus " un " China Post Air Mail parasti ilgst 16~35 dienām, lai asv un Eiropā, 20~60 dienu laikā uz citām valstīm.

Ja jūsu pasūtījumā ir vairāk nekā $7 , mēs atjaunināt sūtījumu ePacket ( parasti ilgst 7~15 dienām ) ASV un Krievijas pircējiem un China Post Air Mail ( var izsekot jūsu valstīm ), lai citi pircēji.

J: vai man ir jāmaksā kuģniecības izmaksas?

A: Mēs piedāvājam bezmaksas Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus dažās valstīs, un dažu valstu pircējiem ir jāmaksā $2 kuģniecības izmaksas.Jūs varat redzēt, tas, ja pasūtījuma.Ja jūs varat izvēlēties, Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus , tad jums nav nepieciešams maksāt, ja jūs varat tikai izvēlēties, ķīna post, gaisa pastu, jums ir jāmaksā $2 kuģniecības izmaksas.

Q: Ko man darīt, ja man nav get iepakojuma?

A: Kā, piemēram, Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus " un " china post air pasta aizņem ilgu laiku uz ceļa, lūdzu, pacietību, paldies!Ja tā ir veikusi vairāk nekā 55 dienas , lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs vēlamies paplašināt piegādes laiku vai kompensāciju par jums.Q: Ko man darīt, ja ir problēmas produktiem?

A: Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, izmantojot www.olivers.lv ziņas un nosūtītu fotoattēlu 7 dienu laikā.Mēs saņemt atpakaļ uz jums asap.Mēs apstiprinātu jūsu problēma, un kompensāciju par jums 3 darba dienu laikā.

Tagi: pasākuma telts, 925 sudraba sterl, auss cilpiņa austiņas, vara frāze, silikona sudraba stieples, granāts raw, modes aksesuāri izejmateriāli, 925 sudraba stieples, ag sudraba stieples, 316l zelta āķis.