Pārslēdzama Strāvas Padeve digitālo 2000w DC 0-24V 36V 55A 48V 42A 55v 60V Vadītāja Led Gaismas Stepper moter transformatoru AC-DC MVP

€163.87 €142.56

Pievienot grozam


SKU: #w149815

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: CLPW
  • Izejas Jauda: >500W
  • Modeļa Numurs: CL-2000WS
  • Izejas Strāva: 0-50A
  • Izejas Frekvence: 30-60kHz
  • Produkcijas Veids: Viena

* Esam tiešie profesionāli ražotājs, jo īpaši attiecībā uz augstas bonusi, cena un kvalitāte ir noteikti guranteed. * Pirms atvēršanas Ali-Express veikalā, mums ir vairāku gadu pieredze, vadot iekšzemes Kyocera, ar godīgumu un integritāti. * Visas preces ir preces noliktavā, ja jūsu pasūtījuma daudzums ir liels, pls sūtīt e-pastu, lai apstiprinātu cenu atlaides un leadtime. * Ne visas preces ir norādītas veikals, pls sūtīt e-pastu mums, lai pārbaudītu, ja jums ir nepieciešams, kādas īpašas sprieguma, tas ir OK, lai padarītu atbilstoši jūsu pieprasījumam. * Mūsu normālā sprieguma ir 190-265V, ja jums ir nepieciešams, 90-135V spriegums, pls piezīme spriegumu, kas nepieciešams, un nosūtīt pa e-pastu. * Strāvas padeve ir smags, mēs pack labā stāvoklī, lai izvairītos no bojājumiem transportēšanas laikā, bet, ja tas notiek, pls sazinieties ar mums saņemot,mēs nodrošināsim transportlīdzekļa garantija * Ir ieteicams, lai pārbaudītu saņemot, ja ir kvalitātes jautājums par preci, pls sazinieties ar mums un nosūtīt produkta attēlu vai video, lai pārbaudītu, mums palīdzēs to atrisināt ātri * Ja jums ir kādisūdzēties par mūsu kvalitāti vai pakalpojumu, pls sūtīt savu komentāru mums pa e-pastu,mēs atbildēsim 24 stundu laikā, neatstāj negatīvu komentāru, pirms komunikācijas ar pārdevēju. * Gan OEM un ODM ir pieņemts, arī mēs meklējam izplatītāji un aģenti visā pasaulē, sirsnīgi sveicu jūsu noskaidrot, ja jums ir interese.

Produkta Pārskats

Izcelsmes vieta: GuangDong, Ķīna Brand Name: CLPW Modeļa Tips: CL-2000WS Izejas Jauda: 2000W Izejas Tips: Viena Ieejas Spriegums: 220V Izejas Spriegums: 24v/36v/48v/50v/60v/72v Korpusa Materiāls: Metāls Lieta/Alumīnija Bāzes Pārveides Efektivitāte: ≥85% Dzesēšanas Tips: Dzesēšanas Ventilators (ar nelielu troksni) Lietojums: LED strip gaismas, LED downlight, LED panelis gaismas, CNC, CCTV, Moter, Mašīnu, Rūpniecības Kontrole, utt.Iepakojums: Standarta eksporta iepakošanas/Saskaņā ar pircēju prasības Iepakojums Ietver: 1pc Barošanas Sertifikāts: ROHS, CE Garantija: 3 gadi Piegādes Laiks: 1-5 dienas parauga, 7-15 dienās vairāk nekā 1000pcs.

Uzstādīšanas Izmēri

Ražošanas procesā parādīt

Pircējiem Zināt

Īpašu Padomi, Lai Jūs

* Tā ir iekštelpu barošanas, nav lietošanai svaigā gaisā vai augstas temperatūras apstākļos * Pls pārliecinieties, ka neviens objekts atrodas 50mm ap dzesēšanas ventilators ventilācijas nolūkiem. * Pls caculate slodze enerģijas precīzi, neskrien pārslodzi ilgtermiņā, ir ieteicams lietot, kas ir 85% no nominālās jaudas. * Nav saglabāt izejas spriegums īssavienojuma, ir ieteicams izslēgt vienu minūti, ja tas notiek * Pls pārliecinieties, ka strāvas līnija ir pareizi savienots,tas ir aizliegts, lai izveidotu savienojumu atpakaļ, pirms Ieslēgšanas.

Atsauksmes

1, Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu, pls DO atstāt postive 5 zvaigznes, atsauksmes, tas ir daudz appreciated par jūsu sadarbību. 2, Ja jums ir kādi komentāri vai ierosinājumi, pls sūtīt e-pasta ziņojumu, tas ir sirsnīgi gaidīts.

Tagi: 48 v līdzstrāvas barošanas avots, portatīvie digitālās strāvas padeve, cwt, 12v jaudas suppli, acdc t krekls vintage, plate strāvas padevei 48 v, 100 ampēru strāvas padeve, gadījumā, mvp, tda4601 barošanas, dps5020.

Recenzijas

Plambo13
2020-11-18
5/5
good