10MM/100 0.1 MM C7 Mikroskopu, Bīdāmās Mēroga Mērķis Mikrometra Kalibrēšanas Krusta Valdnieks Diametra Mērīšanas Instrumenti

€6.01 €3.19

Pievienot grozam


SKU: #w150287

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Palielinājuma Koeficients: Citi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: NAV
  • Zīmola Nosaukums: ZEAST

Piezīme:

-Krāsu kaste ir izlases.

-Tāpēc, manuāla mērīšana,tur varētu būt dažas kļūdas.

Nosaukums:Mikroskopiskā Mērogā

Specifikācijas

Materiāls:optiskais stikls

Krāsa:caurspīdīga

Skalas Vērtība:0.1 mm

Skalas Garums:10mm

Slaids Diametrs:19mm

Tips:C7

Funkcijas

-100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

-0.1 koordinēt okulāru skalas, vertikālās un horizontālās koordinātas garums 10mm, sadalīta 100 vienādās daļās, katru indeksa vērtība 0,1 mm, slaidu diametrs Φ19mm.

-Galvenokārt izmanto korekcijas mikroskopi un citas optiskas ierīces.

Paketē Iekļauts

1 x Mikroskopiskā Mērogā

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: svaru skalai kalibrēšanas, valdnieks par mikroskopa, metāla, gabarītu mikrometru, mīksto kalkulators, platums mikrometru, 1. mērķis mikroskopa, wf10x 20, kalibrēt mikroskopa, wf20x, mikroskopa 4 mērķis.