10PCS Dimanta Urbju Akrila Nagu Failu Kutikulu Uzstādīt Nerūsējošā Tērauda Jaunu Izmērs : 10 * 6.5 * 1 Cm

€4.32 €3.29

Pievienot grozam


SKU: #w15034

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: 10PCS Dimanta Urbju Akrila Nagu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Izmērs: Size

Materiāls: volframa tērauda

Izmērs: 10 * 6.5 * 1 cm

【Hameleons Krāsu Dizainu un Īpašas UNC Urbju] aicina Šo nagu kutikulu urbju komplekts ir izstrādāts ar hameleona krāsu un ērti lietot un aizsargāt ādu un pārnēsājamo.Īpašo UNC nagu urbjiem ir norādīts un slim.Šī īpašā forma palīdz mazliet iegūt šaurās telpās nagus.

【Spēcīgāka Materiāla & Augstākajiem Precizitātes Standartiem] aicina Izgatavoti no cieta metāla, šie efile nagu urbjiem ir optimāli stiprumu, asumu, izturību un vibrācijas-ar spēcīgu griešanas spējas un bezmaksas pieteikuma atbilstība jums ir nepieciešams, visi vienlaikus ražo minimālu berzi, kas rada siltumu.Lai pasargātu no bojājumiem pārkaršanas ar siltuma pretestību.

【10 Dažādus Instrumentus] aicina Pilnīgi 10PCS dažādas nagu urbjiem, kurā ietilptu lielākā daļa nagu urbšanas mašīnas, kas izmanto 3/32" biti.Dažādas formas un izmēri atbilst dažādām vajadzībām.Jūs varat pārveidot, polijas, novērstu, sasmalcina, asināt, grebt un neaten poli nagu gēls, gēla nagi vai akrila nagiem viegli un ātri.

【Multi-funkcijas Efile Nagu Biti] aicina Dimanta urbis ir ideāli nagu mākslas instrumentus, veicot daudzveidīgu profesionālo darba vietas, piemēram, griešanai, slīpēšanai, asināšanai, slīpēšana, pulēšana utt.Piemērots dabīgā naga un visu, gēla nagi, piemēram, gēla nagu lakas, poli nagu gēls, iemērc pulverī, nagu pagarināšana želeja, lieliski rīki, naudas vērtību.Profesionālās manicurist iesācējiem.

【Dzīves Laikā Apmierinātību] aicina Mēs to aizstāt vai dot jums savu naudu atpakaļ par jebkuru iemeslu dēļ.

Tagi: spilvendrāna 13540, funko pop spraudeņos, relejs atmiņas 12v, pvc dušas statīvs, max hn120 nailer, spilvens 7070 zīda, mopsis klēpjdatora vāka, imax wifi sensors, stikla alcatel k8.