Jauns

Taivāna Besdia Gaisa Dzirnaviņas & Gaisa Lapper UR-300 Recipro Gaisa Lappers

€130.68

Pievienot grozam


SKU: #w150841

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izmēri: 30x208L (mm)
  • Veids: Die Grinder
  • Svars: 370g
  • Barošanas Avots: Pneimatiskie
  • Zīmola Nosaukums: Besdia
  • Modeļa Numurs: UR-300
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde

US $ 6 / Cena

ASV dolāru 5.18 / Cena

ASV dolāru 6.4 / Cena

ASV dolāru 25.9 / Cena

ASV dolāru 3.57 / Cena

ASV dolāru 3.34 / Cena

ASV dolāru 27.49 / Cena

ASV dolāru 158.7 / Cena

ASV dolāru 32.08 / Cena

ASV dolāru 125.35 / Cena

ASV dolāru 137.88 / Cena

ASV dolāru 74.75 / Cena

UR-300 Recipro Gaisa Lappers Augsta griezes momenta, klusu darbību un zemu vibrāciju.Ilgi virzuļu gājiens uzvalki pieslīpēšanas lielu virsmu un lielisku metālu asumu noņemšanas vai chamfering darbi die casting daļas.Stock Gaisa Spiediens, Svars, Izmērs 3.0 mm 90psi (6.2 kg/cm 2 ) 370g Ø30x208L (mm)

Ģenerālā asambleja

Lai sasniegtu vislabākos valsts pneimatiskie instrumenti un paplašināt savu dzīvi, ir nepieciešams, lai savienotu trīs punktus kopā, lai sasniegtu spēju filtrēt ūdeni, tvaiku, kontroles ieplūdes spiedienu un eļļošana.

Handpiece Trīs punktu kombinācija ompressor

(Filtrs· Regulators· Lubricator)

Labāk izmantot veiktspēju un dzīves prasībām:

Lai sasniegtu vislabākos valsts pneimatiskie instrumenti un paplašināt savu dzīvi, ir nepieciešams, lai savienotu trīs punktus kopā, lai sasniegtu spēju filtrēt ūdeni, tvaiku, kontroles ieplūdes spiedienu un eļļošana.

l Pirms izmantojot pneimatisko instrumentu, pārliecinieties, ka ir pietiekami daudz eļļas pannā, trīs-punktu kombinācijai.

l trīs punktu kombinācija ieplūdes spiediens-90 psi (6.2 kg / cm 2 ) ir visvairāk piemērots nosacījums, lai izmantotu.

l Pirms lietošanas, lūdzu, pārbaudiet, vai trīs-punktu kombinācija, ūdens pudele ir pilna, ja pirmais pilnais ūdens tiks novadīts.

l Pielāgot trīs punktu ogļūdeņražu eļļas devu, ir ieteicams par to, 2CC minūtē (bieži izmantots).

l Ja jums rodas brīvdienu vai nelietot, pneimatiskie instrumenti, uz ilgu laiku, jo pirmās atvēršanas, lūdzu, paaugstināt kombinācija trīs punktus, eļļas minūtē 4CC, atverot pneimatiskie instrumenti, lai mazs ātrums tukšgaitā 20-30 sekundes, tāpēc, ka eļļa ir patiešām Pēc ieziešanas no katras puses, un pēc tam pielāgot, lai normālā ātrumā izmantojiet ir labāk.

l Atlases smērvielas: nelietojiet pārāk bieza smērvielas, tas ir ieteicams izmantot cirkulācijas eļļa R32. Darbības, start / stop nosakot:

§ ON / OFF slēdzis darbojas rotācijas veidā.Ja slēdzis vārsta korpuss saskaras lietotājs, pagrieziet to pretēji pulksteņrādītāju kustības virzienam un pagrieziet to pulksteņrādītāju kustības virzienā (IZSLĒGTS).

※ Pirms izmantojot pneimatisko instrumentu, pārliecinieties, ka slēdzis ir "OFF" stāvoklī.

§ Kad jūs ieslēdziet pneimatisko instrumentu, ieslēdziet, lūdzu, pagrieziens 90 °, lai jūs varētu sasniegt maksimālo ātrumu, ja rotācijas leņķis ir pārāk liels, ne tikai nav spēkā un radīs slēdzi off vārsts bojājumus.pretaizdzīšanas ierīce

Lūdzu, valkāt aizsardzības aprīkojumu, piemēram, ausu aizsargi, aizsargbrilles, drošības priekšauti, ķiveres, cimdi un tamlīdzīgi.Pneimatiskos darbarīkus pēc lietošanas rīks ir jāuzglabā tīrā, sausā vietā, un tas ir ieteicams, lai saglabātu nemainīgu temperatūru, lai izvairītos no pēkšņas temperatūras izmaiņas vidē.Nav piliens pneimatisko instrumentu, kad pneimatiskais instruments nav pilnībā apturēta darbības laikā.Sīki izstrādāti drošības noteikumi un atgādinājumi

Izmantojot pneimatiskie instrumenti, drošība ir galvenais apsvērums.Pneimatiskais instruments jādarbina drošā stāvoklī.Lūdzu, izlasiet šos noteikumus pirms lietošanas un lietošanas pneimatisko instrumentu droši.

§ Šis pneimatiskie rīks ir paredzēts slīpēšanai vai gravēšanas un smalks pulēšanas un citām rūpniecības vajadzībām, nelietojiet ķermeni!

§ Pārbaudīt gaisa spiedienu pirms ekspluatācijas spiediens zem 90psi (6.2 kg / cm 2 ) samazina ātrumu un spēku, bet vairāk nekā 90psi ļaus paātrināt darbību , kas ir verydangerous , un būs saīsināt rīks!

§ Lūdzu, izmantojiet labas kvalitātes abrazīvie piegādēm, lūdzu, nelietojiet bojātu materiālu ar sliktas kvalitātes vai sliktas kvalitātes.

§ Ja trokšņa koeficients pārsniedz 85 dB (A) darbības laikā operators ir valkāt austiņas vai ausu aizsargi.

§ Izmantot operators uz ilgu laiku var radīt traumas, ko izraisa vibrācijas, it īpaši plaukstu un roku.Darba bojājumiem, ko izraisa vibrācijas, ir atkarīgs no daudziem faktoriem, piemēram, veidu, palīgmateriāliem, process, lietotāja fizisko stāvokli, darba vidi, darba laiku, temperatūru, un tā tālāk.Tā operators ir izmantot pneimatiskie instrumenti saskaņā ar ISO5349 noteikumi būvniecībā.

§ Ja tas tiek lietots, pievērš uzmanību matu, vaļīga apģērba vai kaklasaiti, lai izvairītos no iesaistīšanās pneimatiskie instrumenti.

§ Darba jomā būtu labi vēdināmā, vēlams ar putekļu savācēju, lai izvairītos no ieelpošana putekļi vai gāzes izplūst no gaisa kompresors.

§ Ja jebkuru lubrikantu, plankumiem, acis vai nejauši norijot, lūdzu, meklēt medicīnisko palīdzību nekavējoties.

§ Nav mainīt vai noņemt pneimatiskie instrumenti bez atļaujas vai piekrišanas ražotājs.

§ Lai gan pneimatiskais instruments darbojas, pārliecinieties, vai nav touch piegādēm, kas pēc rotācijas principa.

§ Pārliecinieties, lai izmantotu dzirksteles, kas tiek ražoti bez hurting cilvēkiem ap viņiem, vai arī šļakatām tos viegli uzliesmojošām vielām.

§ Pārliecināties, ka konstante ir jau atbalsta, vai nostiprināts, lai izvairītos no peld ārā detaļu.

§ Nelietojiet gaisa kanāliem, kas nav standarta aprīkojumu, un nevelciet cauruļvadi, kad jūs tos izmantot.Ieteicams fiksācijas garums un drošības prasības apgriezieniem un pagarinājuma garums

Piezīme: Spriegošanas garumam L jābūt ne mazāk kā 10mm

Ieteicams piegādes pagarināts garums H (mm)

·L = fiksācijas garums

·H = pagarināts garums palīgmateriāli

·T = abrazīvie garums

·ØD = slīpēšanas stienis diametrs

Tagi: gaisa dzirnaviņas, gaisa die grinder, pneumat rīks, leņķa slīpmašīnas pneimatiskie, asmens multi instruments, angl dzirnaviņas, gaisa failu, dzirnavas nezāļu, asmens jigsaw, dzirnavas metāla.