Jauns

Galvas griešana ледобура iceberg-110(R) v2.0/v3.0 (pa labi rotācija) asambleja (радиусные naži + gadījumā)

€17.28 €15.55

Pievienot grozam


SKU: #w151768

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

Galvas griešana iestatīts uz ledus skrūves aisbergs tiesības rotācijas diametrs 110mm, kas ir paredzēti urbšanas caurumi ledus, zvejojot zivis.

Noņemama galva ir izgatavota no izturīga kompozītmateriāla, tāpēc var izturēt lielu slodzi un nodrošina konstantu griešanas leņķis ножам.

Lai apģērbs griešanas galva ледобура aisbergs tiesības rotācijas ražoti divu veidu радиусных asmeņi, kas izgatavoti no augstas kvalitātes tērauda:

-Aisbergs 110R v2.0 (standarta).Naži ir asmens sarkanu svītru.Naži ir raksturīga agresīva uzplūdes leņķis, liels ātrums urbšanai un paredzēti urbšanas caurumi ledū, nosacīti называемым "sausā" *.

-Aisbergs 110R v2.0 (slapjš ledus).Naži ir asmens zilu svītru.Naži ir raksturīga mazāk agresīva uzplūdes leņķis, vidējais ātrums urbšanai un paredzēti urbšanas caurumi ledū, nosacīti называемым "slapja".Šos nažus var izmantot arī urbumu "sauss" ledus.

Iepakojuma Saturs:

Griešanas galva-1 Gab.

Naži "aisbergs 110R v2.0 slapjš ledus" - 1 komplekts,

Skrūve м5х10 din 6921 - 2 Gab.

Korpuss-1 Gab;

Elastīgās Joslas gadījumā-2 Gab.;

Kaste-1 Gab,

Instrukcija-1 Gab.

Tagi: zelta iphone xr robežu, pasūtījuma token keychain, zelta investīcijas 2016, hugo boss jostas indijā, pielāgošanas cilindrs sākotnējā, hot pink bazin audums, dāvanas piedzīvojumu vīriešiem, iphone 5c bloķēšanas icloud, furby uzplaukums, rozā, melns.