Delikāts Vintage Zelta Kāzu Nelielu Matu Ķemme Adatas Kristāla Matu Aksesuāri Sievietēm, Kāzu Svinības, Balles

€15.48 €11.61

Pievienot grozam


SKU: #w151835

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: jonnafe
  • Formas\raksts: AUGU
  • Stils: Moderns
  • Veids: Matu Ķemmes
  • Modeļa Numurs: JC387
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Materiāls: Metāla
  • Sods vai Modes: Modes
  • Metālu Tips: cinka Sakausējums
  • Vienuma Tips: Hairwear

Funkcijas:

Rokas vadu Krāsa:zelts Izmērs:liela ķemme garums aptuveni 15 cm,plaša apmēram 5cm Elastīga un bendable Gadījumiem:kāzām/party/prom/Jubileju Environmenttal Standarts:Hipoalerģiska svina, niķeļa bezmaksas Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-7 darba dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt visu informāciju par mums, ja vēlaties.

Piegāde 1.Kad jūs spēlēt pasūtījumu ,lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, ieskaitot piegādes izmaksas. 2.Mēs kuģis visiem zemes gabaliem robežās, 2-6 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts. 3.Bezmaksas piegāde ir tikai izvēlieties valstīs .Ja jums nav viena no tiem, vai ir vajadzīga ātra piegāde,lūdzu, lūdzu sazinieties ar mums jaunas atlaides cenu. 4.pasūtījuma vērtība ir vairāk nekā $200 lielākā daļa valstī mēs nodrošinām bezmaksas ātra piegāde ar DHL/Fedex/Aramex/EMS. 5.Mums nav garantija, piegādes laiks uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu pasūtījums ir pārbaudīti.Maksājums: 1. Vīza, MasterCard, QIWI, Maestro, WebMoney, Boleto un bankas pārskaitījumu visi pieņemti. 2.Maksājums tiks apstiprināts www.olivers.lv 24 stundas.Atgriešanās dienests 1.Lūdzu, sazinieties ar mums ziņot par bojātu posteņiem 3 dienu laikā pēc saņemšanas. 2.Pircēji ir respondsible atgriešanās kuģniecības izmaksas.Atsauksmes 1.Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. 2.Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu,lūdzu, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznes,un dalīties ar draugiem,ir mūsu VIP klientiem ar lielāku atlaidi. 3.Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti,mēs centīsimies mūsu labāko, lai nodrošinātu jūs ar labāko pakalpojumu.

Tagi: līgavas mirdzošu matu aksesuāri, kāzu matu aksesuāri zirco, soustache matu ķemme, izveidot matu ķemme, kāzu matu aksesuāri biy, vara līgavas matu aksesuāri, protēžu matu ķemme, pamata matu ķemme, formas līgavas matu aksesuāri, cs matu ķemme.